1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. JOSEPH JOSEPH Odkapávač a dávkovač mýdla Rethink Your Sink

JOSEPH JOSEPH Odkapávač a dávkovač mýdla Rethink Your Sink

Sada rozšiřovatelného odkapávače JOSEPH JOSEPH Extend Steel a dávkovače mýdla Presto Steel.

Rozšiřovatelný odkapávač Extend Steel umožňuje snadné zvětšení odkapávací plochy na téměř dvojnásobek původní velikosti. Základní plocha s ocelovými držáky zakončenými hroty s ochrannou proti poškrábání je vhodná pro všechny druhy nádobí včetně sklenic. Rozšiřitelná rovná plocha je ideálním prostorem pro odkapávání šálků a misek. Odkapávač příborů je flexibilně odnímatelný. Integrovaná hubička odvádí vodu přímo do dřezu. Odkapávač má protiskluzné nožky zajišťující jeho stabilitu na pracovní desce. Lze jej snadno rozebrat a čistit. Všechny díly myjte a sušte ručně. Velikost: složený / 32 x 36,4 x 16,1 cm, rozložený / 52,7 x 36,4 x 16,1 cm.

Dávkovač Presto o obsahu 350 ml. Máte-li špinavé obě ruce, můžete velkou nerezovou hlavici dávkovače JOSEPH JOSEPH Presto pohodlně stisknout zápěstím nebo předloktím. Zabráníte tak nechtěné kontaminaci pumpy dávkovače (například v okamžiku, kdy připravujete syrové maso nebo ryby).
Průhledná spodní část dávkovače vás upozorní na nutnost doplnit obsah nádobky, protiskluzná základna zajistí stabilitu při užití. Nerezový povrch dávkovače Presto Steel je odolný proti zanechávání otisků prstů.

  • Barva: šedá
  • Materiál: nerez, plast

Styl:
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu ALESA.cz 2419,-

Další Kuchyňské doplňky