1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Provence
  5. De Buyer Profi silikonová forma na 10 jednoporcových trojhranů Elastomoule®
de Buyer Profi silikonová forma na 10 jednoporcových trojhranů Elastomoule® - Chefshop.cz

de Buyer Profi silikonová forma na 10 jednoporcových trojhranů Elastomoule®

Profi silikonová forma na 10 jednoporcových trojhranů Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů.

Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod.

Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti:

  • flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem
  • extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu
  • perfektní zkaramelizování pečeného obsahu
  • patentovaný systém
  • vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C
  • profesionální kvalita

Použití forem Elastomoule®:

  • Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné.
  • Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby.
  • Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení.
  • Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit.
  • Lze používat v mikrovlnné troubě.
  • Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou.
  • Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou.
  • Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.

Styl: Provence
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Náčiní na zpracování potravin
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Náčiní na zpracování potravin