1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Termolahve
  4. Provence
  5. Secret de Gourmet Konferenční termosky 1,9 L, stříbrná barva

Secret de Gourmet Konferenční termosky 1,9 L, stříbrná barva

Konferenční termoska 1.9 L, stříbrná. Turistický termos je věc, která vám nepochybně přijde vhod. Oba, pokud jste velmi aktivní a neustále cestovatelná osoba, stejně jako jednoduše student nebo pracující osoba, která tráví hodně daleko od domova. Nepohodlné, vařené v ruce, papírové šálky z kavárny se stanou historií. Od této chvíle si můžete vzít svůj oblíbený šálek s horkým čajem nebo jiným nápojem kdekoli chcete a ujistěte se, že udržuje správnou teplotu.

Termos, francouzská značka Secret de Gourmet, je pohodlný a vizuálně atraktivní termální šálek, který vám poskytne teplou kávu po dobu nejméně několika hodin. Už nemusíte utrácet peníze na čerpacích stanicích nebo v drahých kavárnách nebo se starat o čistotu pokrmů, ve kterých jsou nápoje uchovávány. Termosy Secret de Gourmet jsou k dispozici v několika barvách, takže si určitě vyberete ten, který vás osloví především .

Tepelný hrnek je nejen praktickým řešením, které vám umožní zahřát při čekání na dopravní prostředek nebo během tříd, ale také a možná především ekologický patent, který výrazně snižuje počet jednorázových šálků. Takže udělejte něco pro sebe a svou planetu a vyberte si turistický termos, který bude velkým komfortním pro delší a kratší výlety, stejně jako setkání.

Vlastnosti produktu:

  • stříbrné turistické termosky v pohodlné formě,
  • perfektní patent na teplý nápoj, ať jste kdekoli,
  • udržuje požadovanou teplotu nápoje po dobu několika hodin,
  • který
  • je vybaven tlačítkem, který chrání obsah před rozlitím,
  • produkt z francouzské značky Secret de Gourmet.

Styl: Provence
Kategorie: Termolahve
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 412,-

barva: stříbrná
délka (cm): 18
délka (cm):: 18
dominantní barva: stříbro
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 13
šírka (cm):: 13
výška (cm): 37

Další Termolahve