1. InHaus.cz
  2. Jiné místnosti
  3. Potřeby pro domácí mazlíčky
  4. Love Story Škrabadlo pro kočky, 38 cm, černá barva

Love Story Škrabadlo pro kočky, 38 cm, černá barva

Kočičí škrábanec s plošinou a bambulí, 38cm, černá barva je perfektní způsob, jak udržet vaši kočku bavit. Drapak je skvělé řešení, které není jen místem pro relaxaci, ale také slouží jako malé dětské hřiště a jako nástroj pro oděru drápů. Kočky jsou charakterizovány skutečností, že se skrývají v malém prostoru a spí v nadmořských výškách, což je důvod, proč je takový škrábanec skvělým řešením. Kočka má tedy své místo v domě, kde se může cítit bezpečně a nezničí nábytek.

Kočičí škrábanec s plošinou a pompom je stabilní konstrukce o výšce 38 cm. Výrobek má sisalový kryt, který je skvělý pro oděru kočičích drápů. Tento materiál je velmi odolný, takže škrábanec bude sloužit po celá léta. Tlumená béžově černá barevná schéma bude vyhovovat jakémukoli interiéru, jemně se mísí do pozadí.

Škrabadlo se skládá ze dvou plošin, polovičního tunelu a míče visící ze šňůry pro hru. Povrch nástupišť a tunelu je pokryt příjemnou polyesterovou látkou, která je mimořádně příjemná na dotek, teplá a snadno se čistí od vlasů — stačí řídit vysavačem nebo kartáčem pro česání domácího mazlíčka. V našem sortimentu nabízíme široký výběr stíracích a dalších doplňků pro domácí mazlíčky: obojky, rovnátka, chaty, kartáče na česání, rohože. Podívejte se do naší nabídky!

Vlastnosti produktu:

  • Škrabadlo pro kočky s plošinou a bambulí,
  • výška 38 cm,
  • rozměry základny: 34 x 34 cm,
  • sloupy kryté sisalem slouží k oděru drápů,
  • nástupiště a tunel jsou pokryty příjemným měkkým materiálem,
  • vynikající škrabadlo pro zábavu a relaxaci pro kočku,
  • produkt profesionální značky Love Story.

Styl:
Kategorie: Potřeby pro domácí mazlíčky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 689,-

barva: černá
další vlastnosti: pro kočku
délka (cm): 34
délka (cm):: 34
dominantní barva: černá
dominantní materiál: dříví
použití: pro kočku
šírka (cm): 34
šírka (cm):: 34
výška (cm): 38

Další Potřeby pro domácí mazlíčky