1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Hrnec Ø 16 cm ZWILLING® Moment
Hrnec Ø 16 cm ZWILLING® Moment - Chefshop.cz

Hrnec Ø 16 cm ZWILLING® Moment

Nádobí ZWILLING® Moment ve stručnosti:

  • Nádobí špičkové kvality z ušlechtilé nerezové oceli 18/10
  • Dokonale těsnící poklice pro energeticky úsporné a zdravé vaření
  • Sedvičové dno SIGMA Classic pro efektivní vedení tepla
  • Velkoryse pojatá nepálivá ergonomická ucha z matné nerezové oceli
  • Vnitřní stupnice pro snazší měření
  • Luxusní, elegantní design, saténově matný povrch
  • Široké okraje pro snadné a čisté vylévání
  • Vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukce
  • Lze mýt v myčce nádobí

Nádobí ZWILLING® Moment je vynikající volbou pro začínající kuchaře. Díky minimalistickému designu a puristickému pojetí tvarů, se tato série hodí do všech typů kuchyní. Přímočarý funkční styl a saténový vzhled povrchu působí nadčasovým dojmem. Nádobí bylo navrženo se záměrem dosáhnout maximální praktičnosti a usnadnit tak kuchaři dosáhnout vždy perfektního výsledku. Velkoryse zpracovaná ucha zajistí maximální bezpečnost při vaření.

Designéři společnosti ZWILLING J. A. Henckels opatřily hrnce sendvičovým dnem SIGMA Classic, které je ceněno pro jeho schopnost energeticky úsporného vaření, kdy lze po rozehřátí nádobí snížit přívod energie a šetřit tak přírodu. Dno SIGMA Classic tvoří tři vrstvy. Vnitřní vrstva nerezové oceli 18/10 zajišťuje snadnou péči, je hygienická, odolná proti poškrábání a neabsorbuje chutě ani vůně. Silné hliníkové jádro teplo akumuluje, poté rychle a rovnoměrně distribuuje. Třetí vrstva z té nejkvalitnější magnetické chromové oceli pak umožní použití nádobí na indukci. Na vnitřní stěně nádobí je vyznačena měrná stupnice. Hrnce ze série Moment mohou být použity na všech zdrojích tepla včetně indukční plotny.

Silnou stránkou tohoto nerezového nádobí je také dokonale těsnící nerezová poklice, díky které je možno zkrátit dobu vaření. Suroviny si tak zachovají větší množství vitamínů než při pomalejším vaření. Nepálivá ergonomická ucha jsou dostatečně velká pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Širší okraj nádob umožní přesné vylévání obsahu bez nehod.

Styl: Klasické,Minimalistické
Kategorie: Kuchyňské nádobí


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí