1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nádobí
  4. ZWILLING Pánev Ø 20 cm s nepřilnavým povrchem TWIN® Choice
ZWILLING Pánev Ø 20 cm s nepřilnavým povrchem TWIN® Choice - Chefshop.cz

ZWILLING Pánev Ø 20 cm s nepřilnavým povrchem TWIN® Choice

Pánev TWIN® Choice ve stručnosti:

  • Univerzální kvalitní pánev z 3vrstvého materiálu SIGMA Clad
  • Nepřilnavá vrstva na keramické bázi Thermolon Granit bez PTFE a PFOA
  • Extrémně odolná vůči vysokým teplotám (až do 450 °C)
  • Vhodná pro použití v troubě
  • Šetrná k přírodě - při výrobě vzniká až o 60 % méně oxidu uhličitého
  • Nepálivá ergonomická rukojeť z leštěné nerezové oceli s otvorem pro zavěšení
  • Zahnutý okraj pro snadné a čisté vylévání
  • Exkluzivní design se saténově hladkým povrchem
  • Pro všechny zdroje tepla včetně indukce
  • Pánve s nepřilnavým povrchem nejsou vhodné do myčky nádobí!

Exkluzivní design a použití kvalitních materiálů jsou ideálním receptem na výrobu elegantního a praktického nádobí. Série TWIN® Choice přinese do vaší kuchyně luxus díky kombinaci matné a leštěné nerezové oceli a zároveň vám umožní vybrat si tu správnou pánev, ať už s nepřilnavým povrchem pro smažení choulostivých potravin nebo pánev ocelovou pro prudké smažení.

Pánve série TWIN® Choice jsou vyrobeny z 3vrstvého materiálu SIGMA Clad, který zaručuje rychlé a naprosto rovnoměrné rozložení tepla až do okrajů stěn. Vnitřní extra silné hliníkové jádro je obaleno nerezovou ušlechtilou ocelí 18/10 odolnou proti poškrábání, z vnější strany pak vrstvou z magnetické ušlechtilé nerezové oceli 18/0, která zajišťuje možnost použití na indukci.

Krátká doba ohřevu pánve a kvalitní materiál kumulující teplo zaručuje energeticky úsporné a zdravé smažení s malým množstvím tuku či bez něj. Rychlá tepelná příprava potravin zároveň zamezuje ztrátě vitamínů. Pánve je také možné použít pro zapékání v troubě.

Při smažení nejen choulostivých potravin kuchaři jistě ocení vysoce kvalitní nepřilnavý keramickýpovrch Thermolon Granite, který je odolný proti poškrábání, trvanlivý a zdravotně nezávadný. Je vyroben bez PTFE a PFOA, ani při teplotách nad 250 °C se z něj neodpařují zdraví škodlivé látky. Pánve jsou odolné dokonce až do 450 °C. Navíc ve srovnání s výrobou jiných nepřilnavých povrchů je jejich výroba také ekologičtější, vzniká při ní až o 60 % méně oxidu uhličitého.

Ergonomicky tvarovaná rukojeť z leštěné nerezové oceli zajišťuje snadnou manipulaci. Díky otvoru na konci rukojeti lze pánve jednoduše zavěsit. Budou tak vždy na dosah ruky. Pánve jsou k dostání ve čtyřech různých velikostech. Pánve s nepřilnavým povrchem nejsou vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ruční mytí.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nádobí


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Kuchyňské nádobí
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Kuchyňské nádobí