Směs na červená masa
Původ a historie
Tato směs byla vytvořena, aby dokonale okořenila červené maso extra silnou a hlubokou chutí. Můžete ji ale používat i na dochucení jiných pokrmů. Je silná, aromatická a vyvážená. Obsahuje černý pepř pro jeho sílu, bílý pepř a divoký bílý pepř pro jeho čerstvé aroma, růžový pepř pro květinové aroma a žlutou hořčici pro ovocnou chuť.
Tipy a použití
Tato směs je vhodným doplňkem grilovaných červených mas, ale také pečených a pomalu vařených pokrmů. Hodí se i k rybám, jako je tuňák, makrela, sardinky, sleď a ančovičky.
Chuť
Tato směs je silná, ale i jemná a dobře vyvážená a svým aroma určitě potěší všechny labužníky.
Mletí pepře
Mletí primárně slouží k uvolnění plné chuti pepře. Aromatické molekuly jsou v jádru pepřového zrnka a pálivé zejména na vnější straně. Proto pro větší pálivost použijte jemné mletí a pro maximální chuť zvolte hrubší, kterým skvěle uvolníte esence zrnka. Pepř je nutné pomlít až na poslední chvíli! Silné okamžiky jsou prchavé … Pokud si chcete vychutnat pepř co nejlépe, nevařte ho společně s pokrmem po dlouhou dobu, ztratil by tak svou sílu.