1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Příborník TOSCANA

Příborník TOSCANA

Náš příborník TOSCANA je ideálním doplňkem pro vaši domácnost, který spojuje kvalitu, funkčnost a eleganci. Vyrobena z masivu borovice a s lakovaným provedením, tato skvostná skříňka se hodí do jakéhokoli interiéru.

V horní části naleznete 2 prosklená dvířka, která umožňují krásně vystavit vaše oblíbené předměty a zároveň je chrání před prachem a nečistotami. Dále, 2 police v dolní části nabídnou dostatek prostoru pro uložení knih, dekorací nebo jiných potřebných věcí.

Spodní část je vybavena 3 plnými dvířky a 3 zásuvkami s kovovými pojezdy, což zajišťuje dostatek úložného místa pro vaše věci. Hloubka horní části činí 32 cm, což umožňuje uspořádat vaše věci efektivně a stylově.

Tato sestava příborníku zahrnuje i nástavce ABACO PAMINA, LOVI, ABACO, LIVIO, ALICANTE, VALENCIA, TOSCANA a SIENA, které vám umožní dle vašich potřeb a vkusu upravit vzhled a účel této skříňky.

S příborníkem TOSCANA získáte kvalitní a elegantní kus nábytku, který nejenže vylepší vzhled vašeho interiéru, ale také poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Vytvořte si domov, ve kterém se budete cítit pohodlně a stylově s naším příborníkem TOSCANA.

Styl:
Kategorie: Kredence
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 10499,-

#barva filtr: dekor dřeva
hloubka: 43 cm
hmotnost: 56
materiál: masiv
povrch: lakováno
šířka: 130 cm
výška: 198 cm

Další Kredence