1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Příborník SIENA

Příborník SIENA

Sametová elegance a praktičnost se spojily v produktu Příborník SIENA. Tento úžasný kus nábytku je vyroben z kvalitního masivu borovice a je k dispozici v elegantním bílém laku.

Hlavní výhodou příborníku SIENA je jeho inteligentní design. V horní části najdete 2 prosklená dvířka, která umožňují krásně prezentovat vaše oblíbené předměty nebo dekorace. Navíc v této části najdete 2 police, které vám poskytnou dostatek místa pro uspořádání vašich věcí.

V dolní části příborníku najdete 3 plná dvířka, která skrývají další úložný prostor. Pro usnadnění organizace jsou zde také 3 zásuvky s kovovými pojezdy, které umožňují plynulý pohyb.

Příborník SIENA má hloubku horní části 32 cm, což z něj činí skvělou volbu pro různé místnosti vašeho domu. Navíc si můžete přizpůsobit svůj nábytek tím, že jej zkombinujete se sestavou příborníku LIVIO a nástavci jako PAMINA, LOVI, ABACO, LIVIO, ALICANTE, VALENCIA, TOSCANA, nebo dalšími, abyste dosáhli dokonalého designu pro váš interiér.

Příborník SIENA je ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a praktický nábytek. S jeho kvalitním materiálem a inteligentním uspořádáním je tato kus nábytku skvělým doplňkem každého domova.

Styl:
Kategorie: Kredence
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 11999,-

#barva filtr: bílá
hloubka: 43 cm
hmotnost: 56
materiál: masiv
povrch: bílý lak,lakováno
šířka: 130 cm
výška: 198 cm

Další Kredence