1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Rustikální
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Příborník ALICANTE

Příborník ALICANTE

Představujeme vám exkluzivní příborník ALICANTE, vyrobený z kvalitního masivu borovice a zdobený lakovaným provedením pro dokonalou eleganci ve vašem domě. Tento úchvatný kus nábytku spojuje tradiční řemeslnou práci s moderním designem.

Horní část tohoto příborníku je vybavena dvěma prosklenými dvířky, které umožňují vystavit vaše oblíbené dekorace a vytvořit dojem lehkosti ve vaší domácnosti. Spodní část disponuje dvěma plnými dvířky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Příborník ALICANTE má také dva šikovné zásuvky s kovovými pojezdy, což usnadňuje organizaci vašich drobných věcí. S hloubkou horní části 32 cm nabízí dostatek místa pro uložení různých předmětů.

Tento příborník je součástí sestavy PAMINA a lze jej kombinovat s dalšími kusy nábytku, jako je nástavec PAMINA, aby se vytvořil dokonalý interiér ve stylu PAMINA, LOVI, ABACO, LIVIO, ALICANTE, VALENCIA, TOSCANA nebo SIENA. S naším příborníkem ALICANTE získáte nejen krásný kus nábytku, ale také praktické řešení pro ukládání a organizaci vaší domácnosti.\"

 

Styl: Moderní,Klasické,Rustikální
Kategorie: Kredence
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 8399,-

#barva filtr: dekor dřeva
délka: 88
hloubka: 43 cm
hmotnost: 41
materiál: sklo
povrch: lakováno
šířka: 88 cm
výška: 198 cm

Další Kredence