Nůžky na drůbež jsou skvělým pomocníkem v domácí i profesionální kuchyni. Jsou perfektní na porcování drůbeže, jako jsou kuřata, kachny, krůty nebo husy. Snadno s nimi stáhnete kůži a nakrájíte maso. Díky ergonomicky tvarované rukojeti budete pracovat pohodlně a bezpečně. Bezpečnostní zámek navíc zabrání nechtěnému otevření čepelí a následnému zranění.
Broušení nožů WÜSTHOF
Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.
Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů.
Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.