1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Rustikální
  5. Provence
  6. Prosklená vitrína W1S Prowansja - šedá

Prosklená vitrína W1S Prowansja - šedá

Víme, jak je pro vás důležité mít doma útulno a stylově. Chcete mít přehledně uspořádané své knihy, sbírky nebo dekorace, ale bohužel nemáte k tomu dostatek prostoru. Do místa, kde byste chtěli umístit vitrínu, se nevejde nic většího. Vaše obývací pokoj je plný nábytku a zdá se vám, že už není kam postavit. Vše se vám zdá chaotické a nepřehledné. Vaše krásné věci zůstávají nevystavené a zapadají v nepořádku.

Představte si, že máte útulný a stylový domov, kde je všechno na svém místě. Vaše dekorace, sbírky nebo knihy jsou krásně vystavené a přehledně uspořádané na jednom místě. Všechny tyto věci se stanou středem pozornosti a zároveň budou chráněny před prachem a poškozením. Obývací pokoj je nyní přehledný, uklizený a plný života. Každý, kdo u vás zavítá, je ohromen vaším vkusem a stylizací interiéru.

Co kdybychom vám ukázali způsob, jak se dostat z tohoto nepořádku do vašeho vytouženého stylizovaného a útulného domova? S naší prosklenou vitrínou Prowansja ve šedé barvě to bude hračka. Náš produkt vám nabídne dostatek prostoru na vystavení vašich oblíbených předmětů, aniž by zabral příliš mnoho místa v místnosti. Navíc jeho šedá barva a elegantní design dokonale zapadnou do jakéhokoliv interiéru. Díky jedné prosklené dveři a šuplíku dole budete mít vše přehledně a stylově uspořádané. Už se nemusíte starat o to, kam s knihami nebo sbírkami. Vitrína Prowansja vám nabídne řešení v elegantním a moderním stylu.

Styl: Provence,Rustikální
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3919,-

#barva filtr: šedá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: grey (šedá)
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 50 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm

Další Knihovny