1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Rustikální
  5. Provence
  6. Prosklená vitrína W1S Prowansja - zelená

Prosklená vitrína W1S Prowansja - zelená

Máte doma spoustu věcí, které milujete a chtěli byste je mít neustále na očích. Ale neustálé uklízení prachu vám přináší více starostí než radosti. Vaše oblíbené knihy, rodinné fotky nebo sbírka porcelánu - to vše se neustále zapráší a vy musíte trávit hodiny a hodiny jejich očišťováním. A to nemluvíme o tom, jaké to je, když se vám něco z těchto drahých předmětů omylem rozbije.

Představte si, že vaše oblíbené předměty jsou nejen vystaveny na očích, ale jsou také chráněny před prachem a špinou. Můžete je obdivovat kdykoli chcete, aniž byste museli trávit hodiny jejich uklízením. Vaše knihy, fotky a sbírky zůstávají čisté a jsou prezentovány v elegantním a stylovém nábytku, který dodá vašemu domovu nádech francouzského šarmu. Nejenže to vypadá skvěle, ale také vám to ušetří spoustu času, který byste jinak strávili úklidem.

Seznamte se s prosklenou vitrínou Provence. Je to stylový a praktický kus nábytku, který perfektně odpovídá na všechny vaše potřeby. Vitrína je inspirována regionem jihovýchodní Francie a její zelené provedení přidává lehkost a svěžest k jakémukoli interiéru. Má jedny prosklené dveře a jeden šuplík dole, což znamená spoustu místa pro všechny vaše oblíbené předměty. A díky skleněným dveřím jsou vaše věci chráněny před prachem a špinou, zatímco stále zůstávají na očích. Představte si, jak by bylo úžasné mít tuto vitrínu doma!

Styl: Provence,Rustikální
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3919,-

#barva filtr: zelená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: green (zelená)
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 50 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm

Další Knihovny