1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Prosklená vitrína Boston W1D

Prosklená vitrína Boston W1D

Prosklená vitrína Boston je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stylový a praktický způsob, jak vystavit své sbírky nebo oblíbené předměty. Ať už máte rádi miniatury architektonických skvostů, sbírku skleniček nebo jste hrdými majiteli čínského porcelánu, tato vitrína je pro vás tím pravým.

Vitrína Boston je vyrobena z kvalitního materiálu a její prosklená konstrukce umožňuje snadný přístup k vystaveným předmětům, zároveň však chrání jejich obsah před prachem a jinými nečistotami. S její pomocí můžete vytvořit útulnou a stylovou atmosféru v jakémkoliv prostoru ve vašem domově, ať už se jedná o obývací pokoj, pracovnu nebo jinou místnost.

Pro ještě lepší efekt doporučujeme přikoupit si k vitríně Boston také LED osvětlení. Díky němu budou vaše vystavené předměty ještě více vynikat a celý prostor získá na jedinečnosti a pohodě.

Prosklená vitrína Boston je skvělým doplňkem pro každého, kdo chce vytvořit osobitý a stylový interiér. Užijte si krásu a funkčnost tohoto nábytku a vytvořte si prostor, ve kterém budou vaše nejcennější předměty stále na očích.

Styl:
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3270,-

#barva filtr: dekor dřeva
barevné provedení: sosna nordická / dub lefkas
doporučené dovybavení: osvětlení
hloubka: 46 cm
materiál: ltd lamino
šířka: 57 cm
styl: moderní
výška: 203 cm
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Knihovny