1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Moderní
  5. Baylar vitrína REG1W1D/68 dub monastery

Baylar vitrína REG1W1D/68 dub monastery

Tato vitrína v příjemné barevné kombinaci dubu monastery je přesně tím, co potřebujete pro uložení a prezentaci vašich nejcennějších předmětů. S pěti policemi, z nichž dvě jsou prosklené, budete moci elegantně vystavit své dekorační předměty, knížky a suvenýry. Díky skvělému designu a proskleným policím vám všechny tyto věci budou působit ještě výrazněji a krásněji.

K tomu všemu ještě přidáváme efektní LED osvětlení, které dodá vašim předmětům dokonalou atmosféru a zvýší jejich atraktivitu. Vaše vitrína se tak stane nejen úložným prostorem, ale také středem pozornosti v místnosti.Nejenže tato vitrína vyniká svým vzhledem, ale také svou praktičností. Dvířka můžete umístit tak, aby se otevírala vlevo nebo vpravo, což vám umožní plně využít prostor a přizpůsobit vitrínu vašim potřebám. Montáž je rychlá a jednoduchá díky přiloženému návodu.

Materiály, které jsme použili, jsou kvalitní a odolné. Dřevotříska a MDF lamelová vrstva jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto nábytku. Povrchová fólie dodává vitríně elegantní vzhled a zároveň ji chrání před poškozením.Abychom vás ještě více potěšili, přidali jsme značkové příslušenství a tiché dovírání dvířek, což zaručuje, že vaše vitrína bude nejen krásná, ale také funkční a pohodlná.

Náš nábytek z kolekce Baylar vyniká ladnou elegancí, která se snadno hodí do různých typů interiérů. Kombinujte vitrínu s dalšími kousky z této kolekce, jako je komoda, televizní stolek a police, a snadno a stylově vybavte svůj obývací pokoj.Nabízíme vám nejen nábytek, ale také kousek umění a praktičnosti, který vašemu domovu dodá osobitost a šarm. Věříme, že vitrína Baylar REG1W1D/68 se stane nejen vášnivým zájmem, ale také skvělým doplňkem vašeho domova.

Styl: Moderní
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4180,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-baylar/
barevné provedení: dub monastery
délka: 40
hloubka: 40 cm
hmotnost: 48,65 kg
kolekce: baylar
materiál: ltd, lamino
modelová řada: baylar
osvětlení: led
rozměry: 196,5 x 68 x 40
šířka: 68 cm
výška: 195 cm

Další Knihovny