1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Rustikální
  5. Skříň 3dveřová CORONA bílý vosk

Skříň 3dveřová CORONA bílý vosk

Hledáte dokonalý doplněk do vaší ložnice? Představujeme vám naši exkluzivní skříň 3dveřovou CORONA v bílém vosku - spojení elegance a funkcionality. Tato skříň je vyrobena z kvalitního masivu borovice a voskována v nádherném bílém odstínu, který osvěží a rozjasní váš interiér.

Klíčové Vlastnosti:

  • Materiál: Masiv Borovice Voskovaná v Bílém Odstínu: Tento produkt je zhotoven z kvalitního masivu borovice a jeho povrch je opatřen nádherným bílým voskem, který zajišťuje trvanlivost a výjimečnou estetiku.

  • Horní Lem Masiv Borovice Voskovaná v Medovém Odstínu: Kontrast mezi bílým tělem skříně a medovým lemem na horní části vytváří elegantní a zajímavý vizuální efekt.

  • Prostor Dělený v Poměru 2:1: Skříň je prakticky dělena ve výhodném poměru 2:1, což zahrnuje širší část se šatní tyčí a policemi pro klobouky a užší část s třemi policemi, z toho dvě jsou vybaveny variabilními kovovými ozdobnými úchytkami.

  • Součást Sestavy Corona Bílá: Tato skříň je součástí naší oblíbené sestavy Corona Bílá, což znamená, že se perfektně hodí k dalším kusům nábytku z této kolekce pro kompletní zařízení vaší domácnosti.

Proč si vybrat Skříň 3dveřovou CORONA bílý vosk?

Naše skříň 3dveřová CORONA není jen praktickým úložným prostorem, ale také krásným kouskem nábytku, který poskytuje styl a eleganci vašemu domovu. Je navržena s ohledem na detaily a vyráběna s ohledem na kvalitu, což z ní činí investici, která vydrží.

S touto skříní získáte nejen organizaci pro své oblečení a doplňky, ale také výrazný designový prvek, který se stane středem pozornosti v každém pokoji.

Objednejte si ji ještě dnes a přineste do svého domova dokonalou kombinaci krásy a funkcionality!

Styl: Rustikální
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: vyprodáno

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 13599,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-corona/
hloubka: 56 cm
hmotnost: 65
kolekce: corona
materiál: masiv
povrch: voskováno,bílý vosk
šířka: 151 cm
výška: 205 cm

Další Šatní skříně