1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Pagani šatní skříň - žirafa

Pagani šatní skříň - žirafa

Hledáte úložný prostor, který bude v dětském pokoji nejen praktický, ale také vizuálně atraktivní? Pak je šatní skříň s žirafou od značky PAGANI přesně to, co potřebujete! Tato skříň je navržena tak, aby se stala oblíbeným kusem nábytku vašich nejmenších a zároveň poskytla dostatek úložného prostoru pro všechny jejich věci.

Naše špičkoví designéři ve spolupráci se zahraničními techniky pracovali pečlivě a s odbornou přesností na vytvoření této jedinečné šatní skříně. Materiál je odolný a povrch je laminovaný pro delší životnost. Barevné provedení je šedobílé, což je univerzální a lehce se hodí do jakéhokoliv interiéru. Navíc, skříň je doplněna o ABS detaily pro dodatečnou odolnost.

Šatní skříň PAGANI s žirafou je navíc vybavena žirafím metrem, což je skvělá zábava pro vaše děti a zároveň praktický pomocník při měření jejich růstu. Můžete se těšit na úsměvy na tvářích vašich dětí a na klidnou mysl díky řešení úložného prostoru.

Rozměry jsou (šířka x výška x hloubka) 206 x 210 x 63 cm. Jsou zde 2 věšákové tyče a 6 polic. Tloušťka korpusu je 2,5 cm. 

Styl:
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 16948,-

Do obchodu DAKA nábytek 17767,-

#barva filtr: šedá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-pagani/
abs: ano
barevné provedení: šedá, bílý lesk
barva: grafit
dodání: 2-5 týdnů
hloubka: 63 cm
kolekce: pagani
rozměry: 206/210/63 (š/v/hl)
se zrcadlem: ne
sektor: zonda
šířka: 206 cm
tloušťka dvířěk: 16 mm
tloušťka korpusu: 25 mm
typ otevírání dveří: posuvné
typ skříně: šatní
výrobce: maridex
výška: 210 cm
výška:: 210 cm
záruka: 2 roky

Další Dětský nábytek