1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Douceur d\'intérieur Zatemňovací závěs GLORY, 140 x 240 cm, indigo

Douceur d\'intérieur Zatemňovací závěs GLORY, 140 x 240 cm, indigo

Zatemňovací závěs GLORY 140 x 240 cm, indigová barva je jedinečným prvkem kombinujícím dekorativní a praktickou funkci současně. Za prvé, záclony umožňují nastavit osvětlení v místnosti — v závislosti na vašich preferencích nebo denní době, záclony mohou snížit intenzitu paprsků spadajících do, což je jemnější a měkčí nebo dokonce zcela zakrýt místnost — například když chceme během dne sledovat televizi nebo si zdřímnout. To je důležité zejména pro lidi s problémy se spánkem — úplné zatemnění místnosti může být užitečné.

Záclony jsou také jedinečným prvkem výzdoby — mohou zcela změnit styl a tón místnosti. Okenní záclony vytvářejí dojem pohody a poskytují silný barevný přízvuk. Proto je to rychlý a jednoduchý způsob, jak změnit pokoj: stačí změnit záclony a vybrat pro ně několik odpovídajících doplňků, jako jsou nábojnice a dekorativní polštáře. Zatemňovací závěs GLORY je design známé značky Douceur d\'interieur. Závěs je 140 cm široká a 240 cm dlouhá. Jedná se o univerzální velikost, která bude odpovídat standardní výšce místností. Kotara je vybavena průchodkami, což je velmi snadná instalace.

Záclona je vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru, odolného proti blednutí a zároveň odolného vůči vyblednutí barev. Výrobek lze prát v automatické pračce, na mírném programu. Prohlédněte si bohatý sortiment okenních závěsů dostupných v našem obchodě a vyberte správnou barvu a vzor pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Zatemňovací závěs GLORY, který
  • účinně blokuje dodávku slunečního světla do interiéru,
  • rozměry výrobku: šířka 140 cm a délka 240 cm,
  • pohodlná instalace — na průchodky,
  • vyrobený z vysoce kvalitního polyesteru,
  • výrobek francouzské značky Douceur d\'interieur.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 429,-

délka (cm): 140
dominantní barva: námořnická modř
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 240
výrobek prát na doporučenou te: prát maximálně na 30 °c
výrobek žehlit na doporučenou : žehlit při max. 110°c
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy