1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Jídelní talíře
  5. Klasické
  6. Secret de Gourmet Talíř dezertní GALET, 23 cm, barva černá

Secret de Gourmet Talíř dezertní GALET, 23 cm, barva černá

Dezertní talíř GALET, 23 cm, černá barva od vynikající značky Secret de Gourmet je nejen jedinečným designem, ale také spolehlivou kvalitou. Deska je přesně vyrobena tak, aby udržovala pozornost každého detailu z vysoce kvalitního porcelánu v klasické černé barvě, která se vyznačuje pevností a vysokou odolností proti poškrábání, např. těmi, které jsou způsobeny použitím příborů. Bez obav jej můžete umýt v myčce nádobí a navzdory kontaktu s vysokými teplotami neztratí barvu, ani nebude mít nevzhledný vzhled. Díky tomu zůstane vždy dokonale čistá a plně zbavená všech patogenních mikrobů.

Deska má zajímavý tvar připomínající ovál. Původní forma a jednoduchý design mu dávají jedinečný vzhled a klasický charakter. Krásná černá barva funguje skvěle s většinou uspořádání stolu a je ideální pro elegantní večírky a intimní večeře v menší skupině.

Deska Secret de Gourmet je nenahraditelným kuchyňským příslušenstvím, které je nezbytné v každé domácnosti. Tato funkční položka je ideální pro servírování ukázkových dezertů během slavnostních akcí, stejně jako domácí jablečný koláč po nedělním obědě. Vynikající pro servírování fantastického dezertu během večírků nebo během denní večeře.

Vlastnosti produktu:

  • dezertní talíř v černé barvě,
  • vyrobené z vysoce kvalitního porcelána,
  • jednoduchý design
  • má klasický charakter,
  • vynikající při denních jídlech,
  • Vynikající pro servírování jídel během recepce událostí,
  • produkt vynikající značky Secret de Gourmet.

Styl: Klasické
Kategorie: Jídelní talíře
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: černá
délka (cm): 23
délka (cm):: 23
dominantní barva: černá
dominantní materiál: porcelana
použití: kontakt s jídlem
šírka (cm): 20
šírka (cm):: 20
výška (cm): 2

Další Jídelní talíře