1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Moderní
  5. 5five Simply Smart Předložka do koupelny SOFT, 80 x 50 cm, šedá, polyester

5five Simply Smart Předložka do koupelny SOFT, 80 x 50 cm, šedá, polyester

Předložka do koupelny SOFT, 80 x 50 cm, šedá, polyester.  Koberec do koupelny je jedním z nejužitečnějších prvků, které se objevují ve správné koupelně. Kdo z nás si představí vycházející z horké sprchy nebo příjemné lázně ve vaně přímo na chladnou podlahu. Samozřejmě, že to není jen nepříjemné, ale také, a možná především, představuje nebezpečí. Za prvé, pro lidi, kteří mají problémy s rovnováhou nebo příliš energickými.

Proto je koberec, na kterém můžeme volně stát a sušit nohy, ideálním, dokonce nepostradatelným řešením pro každého. Kromě mnoha funkčních výhod může být také vizuálně estetický přízvuk a přidat charakter do koupelnového prostoru.

Výše popsané vlastnosti ideálně popisují podlahové rohože pro koupelnu od značky 5pět Simple Smartkolekce. Jsou moderní, pěkné na dotek a přicházejí v několika dokonale prezentovaných barvách. Každý nepochybně najde něco v této sbírce ve své chuti, které bude dokonale vyhovovat interiéru jeho koupelny. Tento šedý koberec, který je zde prezentován, by mohl být hitem této sezóny.

Vždy příjemné přinést dech svěžesti do vašeho domova. Koupelnové rohože jsou ideální pro to! Je to jako malá věc a může úplně změnit atmosféru vaší koupelny.

Vlastnosti produktu:

  • kobereček do koupelny v šedé barvě,
  • 3 v 1 - bezpečnost, pohodlné a dekorace,
  • Poskytuje tepelný komfort při opuštění lázně,
  • zajímavý barevný přízvuk pro vaši koupelnu,
  • skvělý produkt z kolekce značky 5pět Simple Smart.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: vyprodáno

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 239,-

barva: šedá
délka (cm): 80
délka (cm):: 80
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 50
šírka (cm):: 50
tvar: obdélníkový

Další Koupelnové předložky