1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. Odkapávač na nádobí s držákem na příbory, 37x18x15cm, ZELLER

Odkapávač na nádobí s držákem na příbory, 37x18x15cm, ZELLER

Odkapávač na nádobí s držákem na příbory, 37x18x15cm německé značky ZELLER je velmi užitečnou položkou v kuchyni. Bez ohledu na to, zda máme podporu ve formě myčky nádobí, stane se, že musíme spontánně umýt několik desek nebo příborů. Bez umyvadla umyvadla bychom museli být nuceni vypustit každou umytou věc zvlášť. Kdo si to v dnešní rušné době může dovolit?

Sušička ZELLER je velmi jednoduché a efektivní domácí příslušenství, které vám pomůže obklopit prostor a ušetřit čas v kuchyni. Je neutrální, černá barva, což je ideální pro každou kuchyň. Dalším plusem kapání je jeho velikost - pokrmy z celé večeře se hodí, ale jeho skladování zabírá extrémně málo místa.

Kromě toho je odkapávač vybaven šálkem na příbory. Celý je velmi snadno čistitelný a lehký. Můžete snadno zabalit takovou sušičku pro to, abyste šli do chaty nebo pod stan bez stresu, což zabere příliš mnoho místa ve vašem zavazadle. Závěrem je, že výhody tohoto chytrého domácího spotřebiče jsou mnoho, ale možná největší z nich je jeho nepopiratelná užitečnost a spolehlivost v každé kuchyni.

Vlastnosti produktu:

  • kovové kapání na nádobí a šálky
  • přizpůsobí se jakémukoli stylu interiéru,
  • kompaktní a elegantní tvar
  • Lehké a pohodlné uložení.
  • vybaven kontejnerem pro příbory
  • je produktem osvědčené značky ZELLER .

Styl:
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 639,-

barva: šedá
délka (cm): 37
délka (cm):: 37
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: kov
materiál: kov
šírka (cm): 18
šírka (cm):: 18
výška (cm): 15

Další Kuchyňské doplňky