1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Moderní
  5. Dávkovač mýdla SHINE , O 7 x 19 cm, ZELLER
Dávkovač mýdla SHINE , O 7 x 19 cm, ZELLER - EMAKO.CZ s.r.o.

Dávkovač mýdla SHINE , O 7 x 19 cm, ZELLER

Dávkovač na tekuté mýdlo SHINE, průměr 7 x 19 cm, ZELLER. Při zdobení bytu oceňujeme pěkné doplňky, které usnadňují náš život, jsou ekologické a praktické. Správně vybrané příslušenství může také dát chuť místnosti, která vytváří harmonickou konzistenci. S ohledem na tuto skutečnost společnost ZELLER připravila užitečné řešení speciálně pro ty, kteří oceňují tyto vlastnosti. Dávkovač mýdla řady SHINE kombinuje jednoduchý styl a praktická řešení.

Ruční dávkovač mýdla od výrobce ZELLER je navržen tak, aby vám pomohl provádět každodenní péči. Má velkou nádrž na mýdlo nebo jiné kosmetické kapaliny a praktické čerpadlo pro snadné dávkování. Alternativně bude tento kontejner dokonale fungovat s kuchyňským dřezem, ale nejen!

Bude také dobře fungovat v koupelně pro všechny druhy kosmetiky, jako je micelární kapalina, vlasový šampon nebo tělový gel, díky tomu budete vždy získat správné množství produktu. Dávkovač je udržován v přirozeném stylu. Má šedou barevnou schéma a ve vzhledu připomíná kámen. Určitě se harmonizuje s mnoha styly interiéru. Sada se skládá z kontejneru z polyresinu a praktického dávkovacího čerpadla.

Vlastnosti produktu:

  • dávkovač tekutého mýdla
  • šedá barva napodobující kamen,
  • praktické řešení pro kuchyň nebo vanu,
  • moderní a okouzlující stylisté,
  • od německého výrobce ZELLER.

Styl: Moderní
Kategorie: Koupelnové příslušenství

dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyresin
průměr (cm): 7
výška (cm): 19

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Koupelnové příslušenství
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Koupelnové příslušenství