1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Dóza na máslo s bamusovou deskou, 19 x 12 cm, ZELLER

Dóza na máslo s bamusovou deskou, 19 x 12 cm, ZELLER

Hnočník s bambusovou deskou, 19 x 12 cm od firmy ZELLER je ideálním produktem pro ty, kteří oceňují tradice a chutě dětství. Většina z nás si nedokáže představit snídani ani večeři bez porce čerstvého másla podávané při správné teplotě. Proto stojí za to vybavit kuchyň s máslem, která vám umožní ukládat máslo v chladničce i venku. Čerstvě upečený chléb s domácím máslem je dnes vzácný, který touží jíst nejen dospělé, ale i děti.

Máslo, aby bylo čerstvé déle, vyžaduje vhodné podmínky skladování. Díky masové misce můžete máslo snadno skladovat jak v chladničce, tak při pokojové teplotě. Máslo ZELLER bude perfektní při konzumaci rodinných jídel. Bude užitečné při snídani, odpoledním čaji nebo večeři. Díky nádobě na máslo je vhodné položit na nůž kus másla a namazat ho plátkem chleba . Kromě toho se masová miska prezentuje senzační a bude krásnou výzdobou každého stolu.

Miska na máslo je vybavena stojanem z vysoce kvalitního bambusového dřeva, který je vynikající pro výrobu řezacích desek, špachtle na vaření a veškerého kuchyňského příslušenství. Bambus se vyznačuje vynikající pevností a trvanlivostí. Snadno se čistí, rychle schne a správně upravený nepodporuje vývoj bakterií a nebezpečných mikrobů. Je zcela bezpečný v kontaktu s jídlem, navíc se vyznačuje krásným přirozeným vzhledem.

Vlastnosti produktu:

  • máslo mísa s bambusové planety,
  • praktické máslo,
  • vynikající pro skladování másla,
  • z vysoce kvalitního plastu a bambusu.
  • ideální pro dobu servírování rodinných jídel, jako jsou snídaně nebo večeře,
  • Snadné čištění.
  • výrobky bezpečné pro potraviny,
  • Německá značka ZELLER.

Styl:
Kategorie: Servírovací pomůcky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: tranparentní
délka (cm): 19
délka (cm):: 19
dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: bambus
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
šírka (cm): 12
šírka (cm):: 12
výška (cm): 6

Další Servírovací pomůcky