1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Rustikální
  5. Venkovské
  6. Provence
  7. Obývací sestava Prowansja - zelená

Obývací sestava Prowansja - zelená

Obývací sestava Prowansja - zelená představuje ideální spojení elegance, komfortu a funkčnosti. Tento nábytek s rustikálním šarmem vytvoří příjemné a útulné prostředí vašeho obýváku či jídelny. Díky svému zelenému provedení je originálním doplňkem, který oživí každý interiér.

Komoda, vitrína, konferenční stolek a televizní stolek vytvářejí harmonický celek, který nabízí dostatek prostoru pro uložení nejen vašich čajových servisů, ale i dalších předmětů. Je tedy ideálním řešením pro ty, kteří potřebují uklidit svůj obývací pokoj či jídelnu, ale zároveň si chtějí užít stylový a elegantní nábytek.

Rozměry (vxšxh) komodu K3S: 88x130x43 cm, vitrínu 2X W2S: 198x90x43 cm, konferenční stolek ST2: 51x120x60 cm a televízní stolek RTV: 49x158x43 cm.

Nábytek Prowansja zdobí krásné půlkulaté kovové úchytky a výrazná horní deska, které podtrhují jeho jedinečný a atraktivní vzhled. Kvalita a propracovanost jsou na prvním místě, takže se můžete spolehnout na dlouhou životnost a odolnost.

5 přesvědčivých důvodů, proč si vybrat obývací sestavu Prowansja - zelená:

1. Krásný rustikální design: Sestava Prowansja přináší šarm venkovského stylu přímo do vašeho obývacího pokoje či jídelny.
2. Funkčnost a praktičnost: Tato sestava nabízí dostatek úložného prostoru, díky kterému udržíte svůj byt vždy v perfektním pořádku.
3. Kvalita a odolnost: Nábytek Provance je vyroben z kvalitních materiálů, takže slouží bez problémů po mnoho let.
4. Elegance v detailu: Půlkulaté kovové úchytky a výrazná horní deska dodávají nábytku luxusní vzhled.
5. Jedinečnost: Zelené provedení je originální a oživí každý interiér, takže s nábytkem Prowansja získáte jedinečný kousek nábytku do svého bytu.

Styl: Provence,Venkovské,Rustikální
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 23098,-

#barva filtr: zelená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: zelená / green
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
osvětlení: ne
šířka: individuálně
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 198 cm

Další Obývací stěny