1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Skandinávské
  5. Provence
  6. Kuchyňská linka 220 Royal

Kuchyňská linka 220 Royal

Hledáte novou kuchyň? Chcete něco, co je nejen krásné, ale také praktické a vysoce kvalitní? Představujeme vám naši kuchyňskou linku 220 Royal!

Kuchyňská linka Royal je unikátní sestava, která nabízí perfektní kombinaci elegance a funkčnosti. Její rozměr 220 cm zahrnuje řadu dolních skříněk, které nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kuchyňské potřeby. Navíc si můžete objednat pracovní desku v 8 různých dekorech, takže si můžete vybrat styl, který nejlépe odpovídá vaší kuchyni. Kuchyň Royal obsahuje tyto dolní skříňky: D60, D60Z, D60ZK, D40S4, a horní skřínky: G60, G60, G60KN, G40. 

Ale to není vše! Dekor bílého kartáčovaného dřeva dodává této kuchyňské sestavě jedinečný design, který se bude skvěle vyjímat v jakémkoli interiéru. Navíc vám kuchyňskou linku Royal dodáme včetně veškerého kování potřebného k montáži a úchytek, takže nebudete muset řešit žádné další nákupy.

Nečekejte ani minutu déle! Investujte do kuchyňské linky Royal a přineste do svého domova kousek luxusu. Budete si moci užívat radost nejen z nové kuchyně, ale především z vaření. Objednejte si svou kuchyňskou linku Royal ještě dnes!

 

Styl: Provence,Skandinávské
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12847,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-royal/
abs: ano
barevné provedení: bílé kartáčové dřevo, dub divoký
doporučené dovybavení: pracovní deska
dvířkové skříňky: zpomalovací panty
hloubka: 47 (60) cm
kolekce: royal
korpus: bílá
materiál: ltd, lamino
nožičky: regulovatelné
osvětlení: ne
pracovní deska: ne
šířka: 220 cm
sokl: ano
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky