1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. Moderní
  5. Today Dětský modrý bavlněný polštář Forest, 40x40 cm
Today Dětský modrý bavlněný polštář Forest, 40x40 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Today Dětský modrý bavlněný polštář Forest, 40x40 cm

Dětský polštář Les, modrý, dnes. Malé polštáře nemusí být neatraktivní příslušenství pro sběr prachu. Vyrobené z měkkých materiálů na dotek, mohou sloužit jako pohodlná opěrka sedadla nebo opěradla při posezení na židli, židli nebo gauči.

Lesní polštář má obdélníkový tvar a je zdoben motivem popruhů. Výrazná barevná schéma činí tento výrobek dokonale diverzifikuje interiér dětského pokoje. Bude vyhovovat zejména vícebarevné, moderní stylistiky. Díky tomu bude malá, ale nápadná změna výzdoby velmi jednoduchá a rychle a snadno budete moci přidat charakter do místnosti.

Polštář je vyroben z bavlny, která je příjemná na dotek, šetrná k pokožce a hygienický materiál. Lze jej umýt ručně nebo mechanicky v bavlněném programu. Ujistěte se, že vždy dodržujete recept, který je na cenovce.

Polštář Forest má rozměry: 50 cm x 30 cm (délka x šířka), takže nezabírá mnoho místa. Může to být estetická rozmanitost nebo se stát pohodlnou a příjemnou podporou hlavy během večerního zdřímnutí. Polštář může být také použit jako malý dárek k narozeninám, svátku, dětského dne nebo návštěvě. Nadaný bude jistě spokojen s takovým praktickým a zároveň jednoduchým a estetickým darem!

Vlastnosti produktu:

  • Lesní polštář,
  • výrobek má rozměry: 50 cm x 30 cm (délka x šířka),
  • polštář je vyroben z vysoce kvalitní bavlny,
  • má obdélníkový tvar,
  • zdobený vzorem, výrobek
  • značky TODY.

Styl: Moderní
Kategorie: Dekorační polštáře

délka (cm): 40
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm): 40

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dekorační polštáře
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Dekorační polštáře