1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Today Dekorativní růžový polštář z poliestru GIRL POWER, 40x40 cm
Today Dekorativní růžový polštář z poliestru GIRL POWER, 40x40 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Today Dekorativní růžový polštář z poliestru GIRL POWER, 40x40 cm

Dekorativní polštář GIRL POWER, 40 x 40 cm, dnes. Nenápadný produkt, který dělá velkou změnu, je jen dekorativní polštář. Bude pracovat v každém interiéru, ve většině uspořádání. Dekorativní polštáře jsou rychlým a snadným způsobem, jak změnit styl a barvu, stejně jako dodávají pocit pohody a hloubky. Můžete volně měnit sadu polštářů nebo jejich polštářů v závislosti na ročním období (například karneval nebo prázdnin), módě, sezóně nebo náladě. V kombinaci s jiným příslušenstvím v dané barevné schémě jsou dekorativní polštáře schopny zcela transformovat místnost!

Dekorativní polštář GIRL POWER 40 x 40 cm je příslušenstvím francouzské značky Today. Dekorativní polštář má čtvercový tvar a rozměry 40x40 cm. Polštář je vyroben z příjemného a hladkého polyesteru na dotek. Tento materiál se také vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností. Okouzlující, tlumené barvy v růžovém tónu budou fungovat jako zajímavý, módní doplněk do místnosti dívky nebo teenagera.

Téma se sloganem a hashtagem dokonale zapadá do reality moderních teenagerů. Díky dokonale přizpůsobené náplni se polštář dobře hodí, je načechraný, měkký a současně podporuje záda při relaxaci na pohovce nebo v křesle. V našem obchodě najdete široký výběr dekorativních polštářů v různých provedeních a barvách. Sestavte perfektní sadu pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Dekorativní polštář GIRL POWER 40 x 40 cm
  • rozměry výrobku: 40x40 cm,
  • dekorativní polštář z polyesteru,
  • polštář je načechraný a měkký, ale zároveň udržuje svou formu
  • produkt populární francouzské značky Today.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Dekorační polštáře

délka (cm): 40
dominantní barva: růžový
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 40

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dekorační polštáře
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Dekorační polštáře