1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Kredence
  4. Koloniální
  5. Rustikální
  6. Skandinávské
  7. Prosklená vitrína Boston W2D

Prosklená vitrína Boston W2D

Prohlédněte si naši elegantní kolekci rustikálního nábytku v koloniálním stylu, která dokonale doplní váš obývací pokoj. Představujeme vitrínu BOSTON, která je vyrobena z kvalitního lamina v barevné kombinaci severská borovice a dub lefkas. Tento jedinečný barevný mix přináší do vašeho interiéru pocit lehkosti a svěžesti, který osvěží celý prostor.

Vitrína BOSTON nabízí praktické řešení pro uložení vašich oblíbených předmětů s dostatečným prostorem a zároveň umožňuje jejich vystavení. Spodní část vitríny obsahuje po stranách plná dvířka s policemi z lamina pro skryté uskladnění, zatímco uprostřed se nachází čtyři šuplíky pro další úložný prostor. Horní část je vybavena prosklenými dvířky po stranách se skleněnými policemi, které ideálně vyniknou vaše dekorace nebo knihy, a uprostřed je otevřená odkládací nika s policemi z lamina, která je ideální pro umístění vašich nejpoužívanějších předmětů.

Rozměry vitríny jsou šířka 130 cm, výška 203 cm a hloubka 46 cm, což z ní činí výrazný a funkční kus nábytku pro každý obývací pokoj. Vitrína je dodávána v demontovaném stavu, což usnadňuje transport a montáž v místě určení.

Zařiďte svůj domov nábytkem, který kombinuje styl, funkčnost a kvalitu. Vybavte se prostřednictvím sektoru BOSTON a vytvořte si domov, který bude nejen krásný, ale i praktický.

Styl: Skandinávské,Rustikální,Koloniální
Kategorie: Kredence
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 7647,-

#barva filtr: dekor dřeva
barevné provedení: sosna nordická / dub lefkas
doporučené dovybavení: osvětlení
hloubka: 46 cm
materiál: ltd lamino
šířka: 130 cm
styl: moderní
výška: 203 cm
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Kredence