1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. Bavlněné prostěradlo do postýlky bílé

Bavlněné prostěradlo do postýlky bílé

Bavlněné prostěradlo

Klasické a stále vyhledávané bavlněné prostěradlo je 100% přírodní a šetrné k pokožce. Oblíbené je pro svou lehkost, prodyšnost a snadnou údržbu. Vlákna při správné péči vydrží dlouho jako nová, jedinou nevýhodou je nutnost žehlení. Ideální volba do školek, hotelů a různých typů ubytovacích zařízení.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 150 g/m2
Gramáž prostěradlaGramáž 150 g/m2

Standardní gramáž 150 g/m2 u prostěradel naleznete především v provedení froté. Dosahují vysoké kvality a oblíbenosti.

Barva prostěradlaBílá

Osvědčená klasika v bílém provedení. Zahalte vaši postel do barvy čistoty s prostěradlem v bílém. Pohodlně sladíte s ostatními tóny povlečení nebo interiérem ložnice. Nikdy nestárnoucí bílé prostěradlo se hodí do každého domova, hotelu nebo dětské školky.

Napínání prostěradlaProstěradlo není napínací

Dáváte přednost klasice? Pořiďte si tradiční plachtu. Prostěradla typu plachta se nenapínají a jsou oblíbená nejen v domácnostech, ale hlavně v hotelech nebo zdravotnických zařízeních. Výměna je rychlá a snadná, během okamžiku máte čistě povlečeno.

Prostěradlo bez gumy

Klasická povlečení bez gumy se těší stále velké oblibě. Své místo má v nejrůznějších typech ubytovacího zařízení, ve školkách nebo domovech pro seniory. Plátno snadno a rychle vyměníte. Bavlna zaručí komfortní spánek po celou noc a péče o ní je nenáročná.

Na kolik stupňů prostěradlo prát?

Ložní prádlo z bavlny stačí prát i na 60 °C, teplota spolehlivě zničí roztoče a zbaví nás nečistot. Upravenou bavlnu do podoby krepu, froté nebo jersey je možné prát také při 60 °C. Vyšší teplotu ocení hlavně u více znečištěného prádla.

    • Doporučená teplota praní: 60 °C
Jak často prostěradlo prát?

V posteli strávíme až třetinu života. Praní ložního prádla by tedy mělo být pravidelné. Obecné doporučení je 1x za 14 dní. V teplých měsících, u lidí s vyšší potivostí nebo nemocných se doporučuje interval zkrátit na 1x za týden.

      • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Toto prostěradlo můžete sušit v sušičce

V sušičce doporučujeme sušit na nízké teploty, vysoká teplota může mít neblahý vliv na barvy i látku. Prostěradlo je důležité řádně rozklepat a zavěsit na věšák. Kolíčky nedávejte přes rohy, materiál se může vytahat. Sušení v koupelně je nevhodné, jedná se o nejvlhčí místnost v bytě a prostěradlo může zatuchnout. U většiny materiálů se ale doporučuje sušit na sušáku.

Balení tohoto prostěradla obsahuje:
    •  1 ks prostěradla 110 x 150 cm

Styl: Klasické
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 119,-

barva: bílá
český výrobek: ano
doporučená teplota praní: 90° c
gramáž: 150 g/m2
materiál: 100% bavlna
napínací: ne
optimální výška matrace: do 20 cm
rozměr: 110 x 150 cm
s gumou: ne

Další Ložní povlečení