1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Postele
  4. Klasické
  5. Ložnice Arco Dub artisan/Grafit
Ložnice Arco Dub artisan/Grafit - Nábytek Natali s.r.o.

Ložnice Arco Dub artisan/Grafit

Ložnice Arco Dub artisan/Grafit je ztělesněním elegantního designu a pohodlí pro vaše noční odpočinek. Tato ložnice je vyrobena z kvalitního dřeva a její rafinovaný grafitový odstín dodává prostoru pocit luxusu a modernosti. Velká zrcadlová skříň nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby, zatímco komoda je ideální pro uskladnění vašich nejoblíbenějších kousků oblečení.

Pohodlná postel s vysokým čelem je ideální místo pro odpočinek po náročném dni. Součástí postele je také rošt, který si můžete doplnit vhodnou matrací podle vlastních představ, takže si můžete užívat dokonalý spánek, přesně podle vašich potřeb.

Rozměry: komoda (š/v/h): 138/90,5/40 cm, šatní skříň (š/v/h): 220/202,4/54 cm, postel (š/v/d): 165/105/211 cm, 2x noční stolek (š/v/h): 60/102/46 cm. Velikost ložné plochy: 160 x 200 cm

Ložnice Arco si zamilujete pro její multifunkčnost, estetický vzhled a nadčasový design. Tento kousek nábytku se stane centrální součástí vašeho domova a zároveň poskytne potřebný prostor pro uskladnění.

Styl: Klasické
Kategorie: Postele

#kolekce url: /sektorovy-nabytek-arco/
abs: ano
barevné provedení: dub artisan / grafit
kolekce: arco
materiál: ltd lamino
matrace: ne
plocha na spaní: 160x200 cm
rošt: ano
sklo: ano
styl: moderní
zvolte možnost matrace: bez matrace

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Postele
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Postele