1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Rustikální
  5. Provence
  6. Komoda K4 Prowansja - zelená

Komoda K4 Prowansja - zelená

Znáte ten pocit, kdy vám chybí úložný prostor? Vaše oblečení se hromadí všude možně a vy s tím nevíte, co dělat. Každý den se prohrabujete hromadami věcí, abyste našli ten správný kousek. A co víc, nevypadá to esteticky a váš obývací pokoj působí chaoticky a nepořádně.

Představte si, že máte všechno pěkně uspořádané a na svém místě. Vaše oblečení je přehledně uložené, takže ráno ušetříte spoustu času a energie. Váš obývací pokoj vypadá elegantně a útulně, a vy se cítíte pohodlně a uvolněně. Místo chaosu a nepořádku panuje harmonie a klid.

To vše může být skutečností s naší komodou Provence. Tato komoda nabízí 4 prostorné zásuvky, ve kterých můžete uložit vše, co potřebujete. Navíc, díky svému elegantnímu designu inspirovanému jihovýchodní Francií, se stane ozdobou vašeho obývacího pokoje. Zelené barevné provedení dodává nábytku lehkost a svěžest, zatímco rustikální vzhled a palubková výplň dvířek dodávají komodě autenticitu a jedinečný styl. A co je na tom nejlepší? Všechno to může být vaše. Uspořádejte svůj život a zároveň si užijte elegance a stylu s komodou Provence.

 

Styl: Provence,Rustikální
Kategorie: Komody
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3919,-

#barva filtr: zelená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-prowansja/
barevné provedení: green (zelená)
hloubka: 43 cm
kolekce: prowansja
materiál: ltd, lamino
šířka: 90 cm
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 87 cm

Další Komody