1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Moderní
  5. Dětská komoda Mati K1D
Dětská komoda Mati K1D - Nábytek Natali s.r.o.

Dětská komoda Mati K1D

Dětská komoda Mati K1D představuje kombinaci funkčnosti a moderního designu, která vnesla do každé dětské ložnice, studentského pokoje nebo pracovny vzduch svěžesti a praktičnosti. Tento úložný kousek nábytku se vyznačuje jednoduchými liniemi a barevným provedením sosna andersen/congo, které dodává nábytku moderní a svěží vzhled.

Komoda K1D Mati nabízí dostatek úložného prostoru díky svým 1 dvířkům a 2 šuplíkům. Tento nábytek je navíc vybaven systémem otevírání šuplíků a dvířek bez úchytek pro pohodlné a snadné otevírání. Nábytek je postaven na nízkých soklech, což zajišťuje jeho stabilitu a bezpečnost.

Komoda Mati K1D je vyrobena z odolného LTD materiálu, který je zárukou dlouhé životnosti a odolnosti. Rozměry 115cm x 75cm x 44cm (šířka x výška x hloubka) umožňují snadné umístění komody do různých prostor.

Tato dětská komoda je dodávána v demontu, což usnadňuje její přepravu a instalaci. Komoda Mati K1D je skvělým doplňkem do každé dětské ložnice nebo studentova pokoje a přidá útulnou a praktickou atmosféru do vašeho domova.

Styl: Moderní
Kategorie: Komody

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-mati/
barevné provedení: sosna andersen/congo
hloubka: 44 cm
kolekce: mati
materiál: ltd, lamino
šířka: 115 cm
styl: moderní
úchyt: ne
výška: 75 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Komody
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Komody