1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Rohová kuchyňská linka 350x230 Linea

Rohová kuchyňská linka 350x230 Linea

Milujete své milované hladové krky, ale někdy vás frustuje, když nemáte dostatek místa nebo uspořádání ve vaší kuchyni? Je čas změnit to! Představujeme vám Rohovou kuchyňskou linku 350x230 Linea, která vám udělá vaření tak příjemné, jak jen to bude možné.

Navržená s ohledem na vaše potřeby, tato kuchyňská linka je vybavená prostornými skříňkami, které vám poskytnou dostatek místa pro vaše kuchyňské potřeby. Kuchyňská deska je navržená tak, aby vám umožnila snadno a efektivně pracovat při vaření jídla pro vaši rodinu. Navíc, s jejím moderním designem ve stylu francouzské Provance, přidá vaší kuchyni nádech elegance a luxusu.

Dolní skřínky sestavy: D60, D80, D60S3, D60ZK, D90N, D60, D80S3. Horní skřínky sestavy: G60S, G80S, G60S 2x, G30-L, G60N, G30-L, G60S, G80S.

Ale to není vše! Můžete si tuto kuchyňskou linku přizpůsobit podle svých potřeb a vkusu. Linea je vybavena kontrastními šedými dvířky skříněk s dřevěným motivem, které vytvářejí luxusní zážitek, na který se budete každý den těšit. Navíc, díky její odolnosti a snadné údržbě, tato kuchyňská linka slibuje dlouhodobou spolehlivost.

Nečekejte a udělejte si radost kuchyňskou linkou Linea, která přinese do vaší kuchyně nádech luxusu a usnadní vaření pro vaši rodinu. Navštivte naše stránky a objednejte si ji ještě dnes! Nemůžete se rozhodnout? Kontaktujte nás a rádi vám poskytneme další informace.

 

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 39707,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-linea/
abs: ano
barva dvířek: šedá
barva korpusu: bílá
doporučené dovybavení: pracovní deska, spotřebiče
hloubka: 230 cm
kolekce: linea
materiál: ltd lamino
nožičky: ano
pojezd šuplíku: kuličkový plnovýsuv
regulovatelné nožičky: ano
šířka: 350 cm
sokl: ano
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 210 cm

Další Kuchyňské linky