1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové předložky
  4. Retro
  5. Vintage
  6. Douceur d\'intérieur Koupelnová předložka k WC VINGE, 45 x 45 cm, bílá s nápisem

Douceur d\'intérieur Koupelnová předložka k WC VINGE, 45 x 45 cm, bílá s nápisem

toaletní koberec VINGE, 45 x 45 cm, bílý s nápisem. Studená podlaha v koupelně, v době ranních a večerních toalet nemusí být nutností. Účinným a jednoduchým řešením je koupelový koberec, který poskytne správné pohodlí bosým nohám. To je také důležité pro bezpečnost. Podložka absorbuje stříkanou vodu a chrání proti sklouznutí na mokrých dlaždicích. To je velmi důležité zejména v případě, že koupelna je používána staršími lidmi a dětmi. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si ze široké nabídky protiskluzových rohoží, koupelnové rohože a toaletní rohože!

Jedním z nejčastěji doporučených produktů je toaletní rohož VINGE. Byl vyroben z absorpčního mikrovlákna. Jedná se o materiál, z něhož se vyrábí mnoho vysoce kvalitních výrobků, přizpůsobených pro použití v koupelnách. Záchodová rohož VINGE má rozměry: 45 cm x 45 cm (délka x šířka), díky čemuž je vhodná zejména pro malé místnosti.

Díky bílé barvě a stylizovanému nápisu je ideální pro vintage a retro interiéry. Je to produkt doporučené značky Douceur d\'intérieur, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních interiérových předmětů. Toaletní koberec VINGE dokonale diverzifikuje vzhled koupelny . Umístěte ji vedle toalety a vychutnejte si suchý, příjemný povrch bosých nohou!

Vlastnosti produktu:

  • toaletní rohož VINGE,
  • výrobek má rozměry: 45 cm x 45 cm,
  • rohož je vyrobena z mikrovlákna,
  • výrobek je bílý a stylizovaný nápis,
  • zapadá do vintage a retro interiérů,
  • což je produkt oceňované značky Douceur d\'intérieur.

Styl: Vintage,Retro
Kategorie: Koupelnové předložky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 199,-

barva: vícebarevná
délka (cm): 45
délka (cm):: 45
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: mikrofibra
šírka (cm): 45
šírka (cm):: 45

Další Koupelnové předložky