1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Taburet
  4. Skandinávský
  5. Provence
  6. Moderní
  7. Atmosphera Černá stolička, taburet SOLARO, O 35 cm

Atmosphera Černá stolička, taburet SOLARO, O 35 cm

Stolička, taburet do obýváku SOLARO, Ø 35 cm, černá. Pokud vytvoříte hodnocení nejoblíbenějších prvků zdobení a vybavení domu posledních sezón, v jeho čele by jistě byly pouffes. Tyto malé kusy nábytku vytvářejí skutečné triumfy v (na) obytných místnostech a dalších místnostech. Jejich kouzlo spočívá v praxi na jedné straně — pouf vytváří další prostor k sezení malé velikosti, který se vejde i do malého prostoru, a na druhé straně — množství tvarů, vzorů a tkanin umožňuje zvolit tento krásný, stylový doplněk k jakémukoli uspořádání. V našem obchodě najdete široký výběr nejrůznějších modelů pouf — vyberte si ten perfektní pro vás!

Pouf pro salon SOLARO je krásný design značky Atmosphera Créateur d\'intérieur. Pouf má rozměry: Atmosphera Créateur d\'intérieur - ideální i pro malý obývací pokoj, kde bude sloužit jako další sedadlo nebo opěrka nohou. Tento malý kus nábytku bude také fungovat skvěle na chodbě, jako pomocník při oblékání obuvi a jako zajímavý přízvuk v místnosti.

Intenzivní, chladné barvy dokonale zapadají do interiéru vyzdobeného v moderním, skandinávském, podkroví, ale také eklektickém nebo okouzlujícím stylu. Pevné zpracování zajišťuje trvanlivost a trvanlivost nábytku. Pouf je skvělým doplňkem působícím jako výrazný přízvuk — barva nebo styl.

Vlastnosti produktu:

  • pouf pro salon SOLARO,
  • uchovávány v chladné, tlumené barvy,
  • rozměry výrobku: průměr 35 cm, výška 41 cm
  • je doplněk v moderním, skandinávském, podkroví, ale také eklektickém nebo okouzlujícím stylu,
  • ideální pro obývací pokoj nebo chodbu
  • výrobek je design slavné francouzské značky Atmosphera Créateur d\'intérieur.

Styl: Moderní,Provence,Skandinávský
Kategorie: Taburet
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1599,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: mdf
průměr (cm): 35
výška (cm): 41

Další Taburet