1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Toalety, bidety
  4. WC kartáče
  5. 5five Simply Smart Toaletní kartáč, černý, 12 x 39 cm
5five Simply Smart Toaletní kartáč, černý, 12 x 39 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

5five Simply Smart Toaletní kartáč, černý, 12 x 39 cm

Wc kartáč + uzavřený stojan, 39 cm, černá barva. Toaletní kartáč je součástí vybavení koupelny, které není řádně věnována pozornost. Každý to musí mít z jednoduchých důvodů, ale sotva se někdo stará, že vypadá dostatečně atraktivně, aby nerušil výzdobu toalety. Někteří se snaží skrýt tak, aby to nebylo nápadné, ale to není přemýšlivá volba. Kartáč na čištění toalety by měl být koneckonců vždy po ruce. Nejen pro stálé členy domácnosti, ale zejména pro hosty. Není možné, že osoba, která ji potřebuje použít, nebude vědět, kde ji najít. Možná, že v tomto ohledu stojí za to vybrat takový kartáč, který se svým estetickým vzhledem vejde do interiéru, takže jeho nastavení nebude problém.

Nádoby na toaletní kartáče z kolekce 5five Simple Smart jsou nejlepším důkazem toho, že i vizuálně nemusí být nutně dokonalé vybavení, může vypadat opravdu dobře. Jsou k dispozici v různých barvách, tvarech a jsou vyrobeny z různých materiálů. Zde máme elegantní jednoduchou formu v černé barvě. Takový kontejner pro kartáč nebude rušit estetiku ani těch nejnáročnějších interiérů .

Nelíbí se ti, když je od zbytku místnosti odříznut i jeden prvek? Dlouho jste věděli, že je nejvyšší čas změnit kontejner pro kartáč na toaletu? Jsme si jisti, že jedna ze sbírek této značky splní vaše očekávání.

Vlastnosti produktu:

  • toaletní kartáč s elegantním jednoduchým tvarem v černé barvě,
  • estetické koupelnové kování,
  • kvalitní 5pět Simple Smart produkt.

Styl:
Kategorie: WC kartáče

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
průměr (cm): 12
výška (cm): 39

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci WC kartáče
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další WC kartáče