1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Douceur d\'intérieur Okenní závěs TRIOMY, 140 x 260 cm, přírodní

Douceur d\'intérieur Okenní závěs TRIOMY, 140 x 260 cm, přírodní

Okenní opona TRIOMY, 140 x 260 cm, přírodní, Douceur d\'intérieur. Jedná se o jedinečný prvek kombinující praktické i dekorativní funkce. Za prvé, záclony umožňují nastavit osvětlení ve vaší domácnosti — v závislosti na vašich preferencích nebo denní době, záclony mohou snížit intenzitu příchozích paprsků, což je jemnější a měkčí nebo dokonce zcela ztmavit místnost — například, když chcete sledovat během dne televizi nebo v noci.

Za druhé, záclony jsou jedinečným prvkem výzdoby - mají obrovský dopad na interiérový design. Okenní závěsy vytvářejí dojem pohody a vytvářejí silný barevný přízvuk. Proto jsou záclony nejrychlejší a snadný způsob, jak přeměnit místnost: jednoduše změňte záclony a vyberte několik odpovídajících doplňků, jako jsou hrnce a dekorativní polštáře. Místnost tak získává zcela jiný charakter!

Triomie okenní opona je design francouzské značky Douceur d\'intérieur. Záclona je široká 140 cm a dlouhá 260 cm. Jedná se o typickou velikost, která se hodí do standardní výšky místností 250 cm. Závěs má vodítka, které jsou velmi praktické a pohodlné pro instalaci na závěsnou tyč .

Záclona je vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru,který účinně uzamkne sluneční paprsky a je odolný proti blednutí barev. Výrobek lze umýt v pračce při maximální teplotě 30 stupňů Celsia. Podívejte se na širokou škálu okenních závěsů k dispozici v našem obchodě a vyberte správný vzor a barvu pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Triomické okenní závěs,
  • výrobek francouzské značky Douceur d\'intérieur,
  • rozměry výrobku: 140 cm a délka 260 cm,
  • vhodné pro instalaci na očka,
  • vyrobené z vysoce kvalitního polyesteru.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 319,-

barva: béžová
délka (cm): 140
délka (cm):: 140
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: polyester
počet kusů v sadě: 1
prát při 30°c: pranie w 30 stopniach
výrobek prát na doporučenou te: prát maximálně na 30 °c
výška (cm): 260
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy