1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. 5five Simple Smart Kartonové krabice VOYAGE, 6 velikostí, barva hnědá
5five Simple Smart Kartonové krabice VOYAGE, 6 velikostí, barva hnědá - EMAKO.CZ s.r.o.

5five Simple Smart Kartonové krabice VOYAGE, 6 velikostí, barva hnědá

Kartonové krabice VOYAGE, 6 velikostí, barva hnědá. Kartonové krabice a organizátory pro malé věci nebo mírně větší věci jsou něco, co doma nikdy není příliš mnoho. Z prostého důvodu. Tam jsou vždy nějaké další aspargaly a vždy není dostatek úložného prostoru. Krabice nám pomáhají udržovat pořádek nejen v tom smyslu, že nám poskytují místo pro skrytí věcí, které by neměly být na vrcholu, ale mohou také značně usnadnit jejich segregaci. Není to umění dát všechno do jedné lepenky. Je důležité, abyste se v něm ocitli, ne hodinu, abyste hledali jednu maličkost.

Kartonové krabice z kolekce 5five Simple Smart, specializující se na tento druh domácích řešení, jsou nejen velmi praktické, ale také vypadají skvěle ve vašem domácím prostoru. Jsou k dispozici v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Zde navrhujeme sadu 6 hnědých krabic v sadě obsahující krabice od nejmenších po největší. Všichni ve stejném stylu, takže se dobře harmonizují.

Sníte o pořádku ve vašem šatníku nebo na regálech? Chcete, aby každá věc měla své místo? Nejlepší způsob, jak dosáhnout takového efektu, je zásobit nové skladovací kontejnery. Kolekce 6 krabic od značky 5five Simple Smart bude v této roli dokonale fungovat.

Vlastnosti produktu:

  • sada 6 hnědých lepenkových boxů,
  • velký 5pět Simple Smart patent,
  • žádný nepořádek a dezorganizace.

Styl:
Kategorie: Skladování boxy

délka (cm): 44
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: lepenková krabice
šírka (cm): 31
výška (cm): 15

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skladování boxy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Skladování boxy