1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Skleněná nádoba na sypké výrobky, 900 ml, korál, ZELLER
Skleněná nádoba na sypké výrobky, 900 ml, korál, ZELLER - EMAKO.CZ s.r.o.

Skleněná nádoba na sypké výrobky, 900 ml, korál, ZELLER

Skleněná nádoba pro sypké produkty, 900 ml, korál, ZELLER. Kontejnery na potraviny jsou nejlepší recept na udržení pořádku v kuchyňských přísadách. Existují samozřejmě lidé, kteří se snaží nepřijímat jídlo na skladě, takže zbytečně nezkazí a nepořádek prostor v kuchyni. S tímto přístupem je jistě snazší udržet prostor určený k vaření v pořádku.

Nicméně ani minimalismus, ani optimální plánování nákupů nám neumožní opustit skladování některých potravin v kuchyňských skříních. Kdo z nás používá celou balení rýže nebo těstovin na jednu večeři? Kdo potřebuje kilogram mouky, aby se těsto? Sůl, cukr, bylinky nebo jiné koření také nepatří do skupiny produktů, které můžeme použít za jeden den. To je důvod, proč v každé kuchyni potřebujete osvědčené místo pro skladování sypkých potravin.

Velkokapacitní kontejner Zeller je nejen skvělým místem pro skladování všech výrobků na vaření, ale také skvělou dekorací pro naši kuchyni. Celá sbírka je vyrobena ze skla, což je nejlepší materiál pro skladování potravin. Kontejnery jsou k dispozici v nádherných pastelových barvách a v každém z nich je okno, kterým můžete vidět, co je v krabici. Takový patent nám ušetří spoustu času a je další estetickou výhodou.

Chcete osvěžit vzhled vaší kuchyně bez velké opravy? Malé předměty vybavení jsou nejlepší v tomto. Skladovací kontejnery Zeller jsou odpovědí na vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Skleněná nádoba na sypké výrobky v korálové barvě,
  • nejlepší patent na objednávku,
  • kuchyňské dekorace,
  • výrobek německé značky ZELLER.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny

dominantní barva: červená
dominantní materiál: sklo
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
průměr (cm): 10
výška (cm): 18

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dózy a nádoby na potraviny
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Dózy a nádoby na potraviny