1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Skleněná nádoba na sypké výrobky, 1200 ml, korálová barva, ZELLER
Skleněná nádoba na sypké výrobky, 1200 ml, korálová barva, ZELLER - EMAKO.CZ s.r.o.

Skleněná nádoba na sypké výrobky, 1200 ml, korálová barva, ZELLER

Skleněná nádoba pro sypké produkty, 1200 ml, korál, ZELLER. Kontejnery na potraviny jsou nejlepší způsob, jak udržet pořádek v kuchyňských skříních. Existují přirozeně lidé, kteří se snaží nekupovat jídlo na skladě, aby se nezkazilo a nezabíralo zbytečný prostor v kuchyni. S tímto přístupem je mnohem jednodušší udržet prostor určený k vaření v pořádku.

Nicméně ani minimalismus, ani moudré plánování nákupů nám nedovolí vyhnout se skrytí všech potravinářských výrobků v kuchyňských skříních. Kdo z nás používá celou balení rýže nebo těstovin na jednu večeři? Kdo potřebuje kilogram mouky k přípravě těsta? Sůl, cukr, bylinky nebo jiné koření nepatří do skupiny produktů, které jsme schopni použít za jeden den. To je důvod, proč v každé kuchyni potřebujete vhodné místo pro ukládání sypkých potravin.

Velkokapacitní kontejner Zeller je nejen praktickou věcí pro uložení všech důležitých produktů během vaření, ale také jedinečnou výzdobou naší kuchyně. Celá sbírka je vyrobena ze skla, což je nejlepší materiál pro skladování potravin. Kontejnery jsou k dispozici v nádherných pastelových barvách a v každém z nich je okno, kterým můžete vidět, co je uvnitř. Takový patent nám umožní ztrácet co nejméně času a je další estetickou výhodou.

Chcete osvěžit interiér vaší kuchyně bez velké opravy? Malé předměty vybavení jsou nejlepší v tomto. Skladovací kontejnery Zeller jsou odpovědí na vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Skleněná nádoba na sypké výrobky v korálové barvě,
  • nejlepší patent na objednávku,
  • kuchyňské dekorace,
  • výrobek německé značky ZELLER.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny

dominantní barva: červená
dominantní materiál: sklo
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
průměr (cm): 10
výška (cm): 23

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dózy a nádoby na potraviny
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Dózy a nádoby na potraviny