1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Moderní
  5. Skleněná nádoba na sypké produkty, 600 ml, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba na sypké produkty, 600 ml, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba pro sypké produkty, 600 ml, modrá, ZELLER. Kontejnery na potraviny jsou nejlepší způsob, jak udržet vaši organizaci ve vašem kuchyňském zápase. Existují samozřejmě lidé, kteří se snaží nepřijímat jídlo na skladě, takže zbytečně nezkazí a nepořádek prostor v kuchyni. S tímto přístupem je jistě snazší udržet prostor určený k vaření v pořádku.

Nicméně ani minimalismus, ani přemýšlivé plánování nákupů nám nedovolí vyloučit skrytí jakýchkoli potravin v kuchyňských skříních. Kdo z nás používá celou balení rýže nebo těstovin na jednu večeři? Kdo potřebuje kilogram mouky, aby se těsto? Sůl, cukr, bylinky nebo jiné koření také nepatří do skupiny produktů, které potřebujeme použít za jeden den. To je důvod, proč v každé kuchyni potřebujete osvědčené místo pro skladování sypkých potravin.

Velkokapacitní kontejner Zeller je nejen praktickou věcí pro uložení všech důležitých produktů během vaření, ale také jedinečnou výzdobou naší kuchyně. Celá sbírka je vyrobena ze skla, což je nejlepší materiál pro skladování potravin. Kontejnery jsou k dispozici v nádherných pastelových barvách a v každém z nich je okno, kterým můžete vidět, co je v krabici. Takový patent nám ušetří spoustu času a je další estetickou výhodou.

Chcete osvěžit interiér vaší kuchyně bez velké opravy? Malé předměty vybavení jsou nejlepší v tomto. Skladovací kontejnery Zeller jsou odpovědí na vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Skleněná nádoba pro sypké výrobky v modré barvě,
  • nejlepší patent na objednávku,
  • kuchyňská dekorace,
  • výrobek od německé značky ZELLER.

Styl: Moderní
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 159,-

Do obchodu Houseland.cz 215,-

barva: modrá
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: sklo
hmotnost: 0 kg
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
nádoba: volně stojící svíčka
objem: 600 ml
průměr: 6,5 cm
průměr (cm): 10
série: loren
tvar: kulatý
typ: adventní
výška: 8 cm
výška (cm): 12,5

Další Dózy a nádoby na potraviny