1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. Provence
  5. Secret de Gourmet Ruční mlýnek na sůl a pepř, dřevěný, 30 cm

Secret de Gourmet Ruční mlýnek na sůl a pepř, dřevěný, 30 cm

Ruční bruska Grinder, 30 cm dřevěná, z francouzské značky Secret de Gourmet, dodá vašim pokrmům jedinečnou chuť, která potěší vaši rodinu a přátele. Čerstvě mletý pepř dá pokrmům zcela jinou, hlubokou vůni. Toto je tajemství profesionálních kuchařů po celém světě, kteří ve svých restauracích používají pouze čerstvě mleté koření, a tak mohou přeměnit i ty nejjednodušší pokrmy. Tento mlýn můžete použít k broušení různých druhů pepře, soli, granulovaného česneku, chilli nebo směsi koření.

Zařízení od Secret de Gourmet se také vyznačuje skvělým designem. Od této chvíle bude bruska povinným prvkem vybavení vaší kuchyně, ale stane se také skvělou dekorací. Bruska na koření Secret de Gourmet je 30 cm vysoká a obsahuje velké množství soli nebo pepře. To znamená, že obsah nemusíte často doplňovat.

Kromě toho skříň ze dřeva dodává přirozenost a zapadá do jakéhokoli typu interiéru. Stojí za zmínku, že výrobky značky Secret de Gourmet se mohou pochlubit pevností a při jejich výrobě sepoužívají materiály velmi dobré kvality. Každý aspekt zařízení je dobře promyšlený, takže si můžete vychutnat se spolehlivostí.

Vlastnosti produktu:

  • mlýnek umožňuje brousit sůl, pepř nebo jiné koření.
  • mleté koření změní chuť vašich pokrmů,
  • vynikající design dělá mlýnek provádět dekorativní funkci,
  • výška zařízení je 30 centimetrů,
  • dřevěná skříň dodává svěžest a přirozenost do interiéru
  • od francouzské značky Secret de Gourmet.

Styl: Provence
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 309,-

barva: hnědá
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: dříví
výška (cm): 30

Další Kuchyňské doplňky