1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Lavice
  4. Klasické
  5. Atmosphera Čalouněná lavice pro obývací pokoj Living, barva zelená
Atmosphera Čalouněná lavice pro obývací pokoj Living, barva zelená - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Čalouněná lavice pro obývací pokoj Living, barva zelená

Lavička pro obývací pokoj, předsíň, velurové sedadlo, měkký obývací pokoj pouf, zelená barva hodnocené značky Atmosphera dokonale hodí nejen v hale, ale také v obývacím pokoji, ložnici nebo šatní skříň. Lavička má délku 100 cm, šířku 35 cm a výšku 45 cm, takže ji můžete umístit do úzké haly nebo do rohu v malé místnosti. Vytváří další posezení, které lze použít k nájezdu hostů nebo obléknout boty, zejména ty, které jsou spíše těsné.

Lavička bude perfektně fungovat v obývacím pokoji, kde bude nejen potěšena svou funkčností, ale také úžasným vzhledem. Díky mimořádné pozornosti věnovanému detailu a pečlivému zpracování vypadá kus nábytku velmi rafinovaně. Bude ideální pro klasické interiéry a nadčasové uspořádání, kde se stane stylovým dekorativním prvkem. Takový nádherný kus nábytku nemůže zůstat bez povšimnutí, i když ho položíte do rohu proti zdi!

Lavička má krásné velurové sedadlo, které vypadá mimořádně velkolepě. Kromě toho je extrémně měkký a měkký na dotek, což zaručuje mimořádný komfort a pohodlí při použití. Pevné nohy zajišťují vysokou stabilitu a bezpečnost při sezení na lavičce. Nábytek je vyroben velmi úhledně a vyznačuje se neobvyklým designem. Ve srovnání s jiným nábytkem tohoto typu se vyznačuje elegancí a zdokonalením.

Vlastnosti produktu:

  • lavice s velurem,
  • jemné sedadlo, ideální pro ložnici
  • obývací pokoj, chodbu,
  • vytváří další posezení
  • pohodlný a pohodlný kus nábytku,
  • krásný design,
  • stylový a elegantní kus nábytku.

Styl: Klasické
Kategorie: Lavice

délka (cm): 100
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: velur
šírka (cm): 35
výška (cm): 45

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Lavice
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Lavice