1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. 4 Seasons Outdoor Meridien sedací souprava

4 Seasons Outdoor Meridien sedací souprava

Se zahradní rohovou sedací soupravou Meridien od společnosti 4 Seasons Outdoor bude vaše zahrada vypadat jednoduše neodolatelně. Kompaktní rohový set nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. Díky hliníkovému rámu je sedací souprava přirozeně lehká a díky plochým teakovým bočním částem, je funkční a stylová zároveň. Polštáře zahradní sedací soupravy Meridien jsou vyrobeny ze speciální rychleschnoucí pěny Quick Dry Foam propouštějící vodu a jsou potaženy odnímatelnými potahy polštářů z olefinu. Potahová olefininová látka je odolná během každého počasí.

 

 

Teakové FSC® dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Co je FSC®

Forest Stewardship Council (FSC) je mezinárodní organizace, která se zavázala k ochraně a odpovědnému obhospodařování lesů na celém světě. FSC hovoří o odpovědném obhospodařování lesů, pokud se ekologické, sociální a ekonomické aspekty obhospodařování lesů zohledňují vyváženým způsobem. FSC to uspořádal transparentním způsobem. Toto je jeden z důvodů, proč jsou FSC produkty podporovány všemi hlavními environmentálními a rozvojovými organizacemi. A v tom je FSC jedinečný!

 

iOS & Android aplikace

Stáhněte si aplikaci 4 Seasons Outdoor a můžete hned vidět, který zahradní nábytek bude u vás na zahradě nejkrásněji vypadat.

 

 

Zahradní nábytek od 4 Seasons Outdoor může být ponechán venku 12 měsíců v roce. Není třeba tahat těžké stoly a židle při horším počasí pod střechu. I v zimním období bude Vaše terasa působit útulněji.

Nabízíme možnost vyskládat si soupravu dle vlastní představy a dostupného prostoru. Modulární zahradní nábytek může být libovolně rozšířen.

Hlavní výhodu zahradního nábytku 4 Seasons Outdoor je speciální výplň pro polštáře a podušky \"Quick Dry Foam\", přes kterou voda jednoduše proteče a už nemusíte polštáře a podušky ukrývat před deštěm. Díky Olefin vláknům jsou potahy velmi přijemné také na dotek.

 Složení

1x 2-sedačka levá

1x 2-sedačka pravá

1x rohový modul

1x stolek

 

Rozměry

2-sedačka (levá/pravá): 165/80/83 cm (š/h/v)

výška sedu: 40 cm

 

rohový modul: 80/80/83 cm (š/h/v)

výška sedu: 40 cm

 

stolek: 79/79/27 cm (š/h/v)

 

Prostorová dispozice250 x 250 cm

 

Quick Dry Foam

Jak již samotný název 4 Seasons Outdoor napovídá, s klidem můžete zapomenout na starosti, kam s nábytkem během nepříznivého počasí. Nechte bez obav nábytek venku během celého roku, na to je určen a důkladně testován. Déšť ani zima nemají šanci.

 

Styl:
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: na dotaz

Do obchodu exterio 78380,-

Další Zahradní sedací soupravy