1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Botníky
  4. Moderní
  5. Kesper Skříň na boty pro chodbu, dřevěná komoda se sedadlem

Kesper Skříň na boty pro chodbu, dřevěná komoda se sedadlem

Stylové a spolehlivé gadgety pro kuchyň, funkční a pevný nábytek pro chodbu, koupelnu a kuchyň, módní dekorace pro dům - to vše a dokonce i trochu víc, nabízí své Slavný německý výrobce Kesper v nejnovější kolekci kuchyňských doplňků, skříní, komody a příslušenství pro domácnosti.
Tato extrémně praktická a vkusná police na boty kombinuje funkci zásuvkové skříně a pohodlné a užitečné lavice v každém domě, zabalené do elegantního a silného plátna. Tato moderní skříňka na boty zlepší funkčnost vaší chodby nebo šatníku a stylizuje interiér pěkně.
Skříň na boty Kesper je poměrně prostorná navzdory své malé velikosti - pojme až 5 párů bot. Skládá se ze tří menších a dvou větších komor, jejichž dělení a výška lze nastavit tak, aby vyhovovaly vašim potřebám.
Stylový a jednoduchý design této moderní skříňky na boty vám umožní přizpůsobit interiéry různého charakteru, pokud jde o výzdobu, stále méně modelovány na současných trendech. zdobení. Ušlechtilá barva sonomového dubu je vždy elegantním příslušenstvím.

Pro výrobu tohoto sedadla v chodbě bylo použito vysoce kvalitní dřevo certifikované FSC. Díky tomu si můžete být jisti, že výrobce dodržuje zásady racionálního hospodaření s lesními zdroji, stará se o ekologii a jedná sociálně odpovědným způsobem.

Vlastnosti výrobku:

  • velmi praktická kombinace botních skříní s
  • Police Seat dřevěný stojan na boty lze přizpůsobit našim potřebám
  • všestrannost
  • použití v různých interiérech
  • kvalitní suroviny: bambusové dřevo certifikované FSC
  • originální produkt známé značky Kesper

Styl: Moderní
Kategorie: Botníky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1798,-

barva: béžová
certifikát: fsc
délka (cm):: 29.5
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: dříví
materiál: dřevo
počet polic: 5
rozměry: 51,5 cm x 29,5 cm x 48 cm
šírka (cm):: 51.5
výrobce: kesper
výška (cm): 48

Další Botníky