1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Velký skleněný držák koření s hledím, barva černá, Zeller
Velký skleněný držák koření s hledím, barva černá, Zeller - EMAKO.CZ s.r.o.

Velký skleněný držák koření s hledím, barva černá, Zeller

Velký skleněný držák koření s hledím, barva černá, Zeller. Spice je jedním z kuchyňských doplňků, které jsou obvykle velmi užitečné v každodenním životě. Když máte správný kontejner pro každou koření, můžete si být jisti, že do polévky nebudete dát více soli, než byste měli, a omáčka nebude příliš slaná, protože jste právě spadli špatně z papírového sáčku .

Díky kořením zůstává jejich obsah čerstvý a voňavý po celou dobu používání. Nikdo se nezdá být šťastný, když se sůl změní na jednu obrovskou sůl a bylinky se změní na kuličky, které musíte nejprve brousit v ruce, abyste vložili do práškové formy do misky. V koření můžete také mít kakao nebo skořici, které budou praktičtější přidávat do kávy nebo dezertů tím, že je spíte z dávkovače.

Kontejnery na koření mohou být příjemným prostředím pro váš stůl. Různé barevné konfigurace a různé tvary umožňují jejich umístění uprostřed stolu jako dekorace. Jednoduchost a pěkný vzhled v jednom - takové položky se nám líbí možná nejvíce.

Sada koření se může také ukázat jako spolehlivý nápad na dárek pro osobu, která právě zdobí svůj nový byt, a dobře znáte jejich vkus a chutná. Kontejnery na koření jsou jednou z pečlivého problému, o kterém přemýšlíme při zdobení kuchyně, takže je hezké dát příjemci pohled na tento typ detailů.

Vlastnosti produktu:

  • koření s víkem s dávkovacími otvory,
  • dekorativní vzhled umožňuje zobrazit na stole jako ornament,
  • dobrý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • pohodlné použití, s ním budete vždy používat správné množství koření.

Styl:
Kategorie: Servírovací pomůcky

dominantní barva: antracit
dominantní materiál: sklo
materiál: kov
průměr (cm): 11,5
výrobce: zeller
výška (cm): 7

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Servírovací pomůcky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Servírovací pomůcky