1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Malý skleněný držák koření v pouzdře z nerezové oceli s hledím, Zeller

Malý skleněný držák koření v pouzdře z nerezové oceli s hledím, Zeller

Malý skleněný držák koření v pouzdře z nerezové oceli s hledím, Zeller. Spice je jedním z kuchyňských doplňků, které mohou být velmi funkční v každodenním životě. Pokud máte správné koření pro daný koření, můžete si být jisti, že do polévky nebudete dát více soli, než máte v úmyslu, a omáčka nebude příliš pikantní, protože jste právě spadl špatně z papírového sáčku .

Díky kořením jejich obsah neztrácí své chuťové vlastnosti po celou dobu použití. Nikdo se nezdá být šťastný, když se sůl změní na jednu slepenou sůl a bylinky se změní na kuličky, které musíte nejprve oddělit do rukou, abyste vložili do práškové formy do misky. V kořením můžete také skrýt kakao nebo skořici, které budou snadněji přidávat do kávy nebo dezertů tím, že je spíte z dávkovače.

Kontejnery na koření mohou zvýšit vzhled vašeho stolu. Různé barevné možnosti a různé tvary vám umožňují ukázat je uprostřed stolu jako dekorace. Pohodlí a pěkný vzhled v jednom - takové položky, které se nám líbí možná nejvíce.

Sada koření může být také ideálním dárkem pro osobu, která právě dokončí svůj nový byt, a jste si dobře vědomi jejich vkusu a vkusu. Kontejnery na koření jsou jednou z méně naléhavých věcí, o kterých přemýšlíme při zdobení kuchyně, takže je hezké předjet příjemce z hledání tohoto typu malých věcí.

Vlastnosti produktu:

  • koření s víkem s dávkovacími otvory,
  • dekorativní vzhled umožňuje zobrazit na stole jako ornament,
  • dobrý nápad na dárek pro milovaného člověka.
  • pohodlné použití, s ním budete vždy používat správné množství koření.

Styl:
Kategorie: Servírovací pomůcky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 109,-

barva: stříbrná
další vlastnosti: mýt ručně
dominantní barva: stříbro
dominantní materiál: sklo
materiál: kov
průměr (cm): 5
výrobce: zeller
výška (cm): 8,5

Další Servírovací pomůcky