1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní lehátka
  4. Atmosphera Dřevěná postel s polštářem, dětský lehátko, šedá
Atmosphera Dřevěná postel s polštářem, dětský lehátko, šedá - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Dřevěná postel s polštářem, dětský lehátko, šedá

Dřevěná postel s polštářem, lehátko pro děti v šedé barvěje produktem renomované značky Hesperide, kterou vaše malé dítě jistě uzná. Bezstarostné a nádherné dětství, které tolik chceme našim dětem poskytnout, je především zábava a odpočinek. Momenty relaxace v přestávkách ze hry umožňují dětem zotavit se a získat sílu pro další dovádění.

Nábytek pro dospělé není bezpečný pro děti a je často mimo dosah. Proto stojí za to investovat do nábytku vytvořeného speciálně pro nejmladší členy vaší rodiny. Dřevěná postel je dokonalým relaxačním kusem pro vaše dítě. Dřevěná, robustní lehátka pro děti splní sny o svém vlastním místě speciálně navrženém pro ně. Pečlivá výroba lehátka s péčí o nejmenší detaily zaručuje vysoký komfort používání a trvanlivost výrobku.

Komfortní, extrémně stylový polštář poskytne dítěti maximální pohodlí a bezstarostné chvíle relaxace. Extrémně módní barva nábytku a zajímavý, tlumený vzor činí z postele ozdobou jakékoliv terasy nebo zahrady. Výrobky ze dřeva jsou vždy pevné, odolné proti slunečnímu záření a jiným povětrnostním podmínkám. Kromě toho jsou šetrnější k životnímu prostředí než plastové, takže vyjadřují vaše obavy o životní prostředí a blaho naší planety .

Vlastnosti produktu:

  • stylové lehátko vyrobené speciálně pro děti,
  • krásný dekorativní polštář pro zajímavý vzhled a maximální komfort mládeže,
  • ze dřeva, pevné a odolné.
  • bude ornamentem jakékoliv terasy nebo zahrady.

Styl:
Kategorie: Zahradní lehátka

délka (cm): 91
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: mdf
šírka (cm): 50
výška (cm): 51

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Zahradní lehátka
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Zahradní lehátka