1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Regály a police
  4. Provence
  5. 5five Simply Smart Skladovací modul: 3 zásuvky, 4 police, sloupy, 180x47x198 cm

5five Simply Smart Skladovací modul: 3 zásuvky, 4 police, sloupy, 180x47x198 cm

Zásuvková skříň je takový prvek zařízení, který nejen dokonale doplňuje interiér, ale také je extrémně funkčním řešením . Když nemáme dostatek místa ve skříni na oblečení, ložní prádlo nebo jiné věci, a nechceme, aby nepořádek prostor s jinou šatní skříní, tato komoda je optimální způsob, jak ven ze situace, která řeší náš problém. Můžeme jej umístit do ložnice, v obývacím pokoji nebo na chodbě - všude tam, kde je pro nás vhodné ji používat. Zásuvková skříň není jen zásuvkami, je to také, a pro některé, možná především, stolní deska, na které můžeme uspořádat květiny nebo jiný ornament, který učiní místnost atmosférickou.

Skladovací modul od francouzského výrobce je produkt, který je navržen tak, aby splňoval všechny vaše potřeby. Jednoduchý, všestranný design, lehký design, tři pohodlné zásuvky pro ukládání. Můžeme snadno změnit umístění zásuvkové skříně tím, že hledáme dobré místo v domě. Odnímatelné zásuvky jsou také velkým plusem a snadností, zejména při čištění jejich interiéru.

Sníte o více úložného prostoru doma? Váš rozpočet a zónování pro nový nábytek je omezená a textilní skříň není vrcholem vašich snů? Vyberte si pro sebe zásuvku, která vás zbaví dalšího přemýšlení o tomto problému.

Vlastnosti produktu:

  • úložný modul: 3 zásuvky, 4 police, sloupy, 180x47x198 cm,
  • další úložný prostor za dobrou cenu,
  • vynikající 5pět Simple Smart produkt.

Styl: Provence
Kategorie: Regály a police
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 2999,-

barva: černá
délka (cm): 180
délka (cm):: 180
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
šírka (cm): 47
šírka (cm):: 47
výška (cm): 198

Další Regály a police