1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Atmosphera Fotoalbum, fotoalbum, 160 stran, spirála, žlutá
Atmosphera Fotoalbum, fotoalbum, 160 stran, spirála, žlutá - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Fotoalbum, fotoalbum, 160 stran, spirála, žlutá

Fotoalbum, album až 160 fotek, spirála, žlutá barva od renomované firmy Atmosphera je nyní k dispozici v naší nabídce. Vzpomínáš si na dobu, kdy jste se s celou rodinou posadili ke stolu, otevřeli největší album, které jste našli babiččin šatník, a dívali jste se společně na fotky? Pak jste se setkali se všemi svými vzdálenými příbuznými při pohledu na černobílé fotografie. Fotografie jsou také jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak zastavit okamžik a prohlížet po letech přinášejí spoustu radosti a nádherných vzpomínek.

V dnešní době téměř nikdo s sebou nebere velký fotoaparát na dovolenou a všechny fotografie jsou zaznamenány v malém smartphonu. Můžete je však stále volat a dát je do krásného alba, takže všechny suvenýry a dobrodružství mohou být zmíněny později na společných setkáních. Album Atmosphera je také dotykovým zážitkem: obal se vzorem, hladkým papírem a lesklým povrchem fotografických stránek, díky nimž vaše fotografie vypadají ještě krásnější.

Můžete také dátfotoalbum na spirálovém fotoalbu svým blízkým - je to ideální dárek pro každou příležitost, ať už je to Valentýna, narozeniny nebo rodinné oslavy. Pozoruhodný design a symetrické vzory dělají album není jednoduché a obyčejné a malé okno na přední straně alba umožňuje přizpůsobit.. Praktická velikost umožňuje pohodlné skladování. Několik barev a vzorů z čeho vybírat.

Vlastnosti produktu:

  • elegantní album s rozměry: L. 32,5 x d. 2,5 x V. 22 cm,
  • obdélníkový tvar,
  • Barva: žlutá
  • počet fotografií v albu: 160,
  • Vzorovaná obálka
  • třpytivé stránky pro obrázky,
  • Je to skvělý dárek pro všechny příležitosti - Valentýna, narozeniny, výročí nebo rodinné oslavy.

Styl:
Kategorie: Rámečky na fotky

délka (cm): 32,5
dominantní barva: žlutý
dominantní materiál: plast
materiál: papír
šírka (cm): 22

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Rámečky na fotky
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Rámečky na fotky